Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
Sziasztok!
Decathlonos pop up sátramat cserélném az éven normális bojlis sátorra. (Nem decathlosos).
Sok sátrat megnéztem, de a leírásuk kimerül abban, hogy kivehető erős anyagú aljzat. Ami a problémám, hogy ahol horgászni szoktunk, elég sok hangya van. Mivel sehol nem emelik ki, hogy végig tépőzárazható vagy cipzározható az alj, így kérdem. Általában hogyan oldják meg a rögzítést? Alulról be tud mászni bogár, vagy közel "izolált" lesz? Láttam némely típusnál lehetett külön hálófülkét venni, de ez megint nem az igazi.
Persze ha már kinéztem a gyártót és a tipust, akkor max írok a gyártónak, de még a válogatás résznél tartokKöszi előre is a segítséget!
-
alcapone386
őstag
válasz Zoli bácsi #55510 üzenetére
Szegeden sajnos 5500Ft maradt. Helyi akció lehet.
-
alcapone386
őstag
Sziasztok!
Keresőt használva próbáltam a problémámra megoldást találni, de nem sikerült. Végül horgaszjegy.hu ügyfélszolgálatának írtam, és extra gyorsan kaptam választ tőlük. Le a kalappal.
Ide is beírom, hátha másnak is segít az infó.
Offline, tehát személyesen regisztráltam a plasztik horgászkártyát és persze befizettem a csekket. horgaszjegy.hu oldalon be akartam lépni a regisztrációkor kapott internetes belépési azonosítóval, de jelszavamat nem tudtam. Infót regisztrációkor erről nem kaptam az egyesületben, és hiába bújtam a netet, nem találtam infót róla, hogy ilyenkor honnan szerezzek jelszót.
Megoldás: az ideiglenes jelszó, az adóazonosító kártyámnak a száma volt. Tehát, ha valaki ugyanígy járna, ennyi a titok
Bocs, ha már volt téma, de nekem egyik kulcsóra sem dobott találatot a kereső.Kulcsszavak: offline, jelszó, kód, személyes regisztráció, horgászkártya regisztráció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest