Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spoon16
tag
válasz everest140 #56880 üzenetére
Egy 270-es Vanitym van,imádom,emellé kéne valami picit lágyabb cucc.
-
Spoon16
tag
válasz everest140 #56892 üzenetére
Köszi,szétnézek.
Kihajóztam ma a Tiszán a szokásos helyemre,de fél óra után meguntam a dolgot és hazamentem. Iszonyatosan megy a nyárfaszösz,5 dobás után már 15 centis csomó volt a kosár fölött. Remélem hamar helyrejön a szitu mert nagyon jó helyet találtam. -
koko52
nagyúr
válasz everest140 #58241 üzenetére
Volt olyan, hogy lementem pecázni. Semmi mozdítás semmilyen csalira. Bojli, pellet,angol morzsa a szivárvány éss ízvilág minden létező formájában. Gondoltam egyet, feldobtam a kertből szedett gilisztából egyet. Sorba jöttek a kárászok + egy ponty. Jöttek, hogy mivel nyomom, de nem tudtam adni mert csak pár szál volt nálam. Néhányan elkezdtek köveket átforgatni hátha
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz everest140 #58471 üzenetére
Wow, tényleg gyönyörű hely.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
mamboo
tag
válasz everest140 #58709 üzenetére
rsd-re járok, van évesem, szintén félnapos pecák, totál nulla.
-
xbrbiz
tag
Én 2x voltam az elmúlt héten. Mindkét esetben sötétedéskor mentem és kb. éjfélig maradtam. Azt nem mondom, hogy folyamatosan jött a hal, de mindig fogtam keszeget, paducot és akció is volt viszonylag sűrűn.
-
jjohn
aktív tag
Én rendszeresen járok a nagy Dunára Gönyűnél. Hát én is azt mondom a tavalyi évhez képest nagyon nem fogtam. A paducok ilyenkor mint az oroszok úgy jöttek, de most elvétve pár darab. A dévérről és egyéb más keszeg féléről ne is beszéljünk, pontyot is áprilisban fogtam egy 2,5 kg-ost. Én a mostani nagyon váltakozó vízállásra gyanakodom.
Pedig én is minden jóval ellátom őket. Majd kialakul ez szerintem, őszre mindenképp az nagyon jó szokott lenni.
Addig is kitartást mindenkinek.Az élmény kedvéért elugrok néha egy maszek tóra ezek a jobbak közé valók, nem pocsolya típusúak és kulturált környezet pl. Pápa Borsosgyőr Strandi Tó tok hal, afrikai harcsa, ponty (kapitálisak) ez most a kedvencem itt mindig fogható hal.
Komárom IWF park, Bábolna Ölbői tó, Pér CARPe Diem Lake, ezek közelebb vannak. Tervezem még fekete amúr fogását Nemesnádudvar tőzeg tó.
Közben azért vallatom a Dunát is. -
cool13
őstag
válasz everest140 #58848 üzenetére
-
cool13
őstag
válasz everest140 #58850 üzenetére
Köszönöm. Jövő héten teszt.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz everest140 #58848 üzenetére
everest140, technium: Köszönöm, a leírtak alapján szimpatikus a hely, szerintem a napokban teszek egy próbát arrafelé.
Más: jövő hétvégén Kecskeméten leszünk, és arra gondoltam, hogy tennék egy próbát a környéken valamelyik tavon, ha az időjárás is kegyes lesz. Kérdés, hogy melyik helyet érdemes megcélozni, esetleg vannak-e tapasztalatok valamelyikkel kapcsolatban (pl. bevált helyek, távolságok, etetők, csalik)?
Alapvetően 5 érdemleges horgásztavat látok Kecskemét közvetlen közelében:
- Kecskeméti záportározó
- Ho-Hó Horgászcentrum (kicsit lavór hatású, picike tó)
- Fisharéna horgásztó
- Metró horgásztó
- Potykató PihenőparkCélhal továbbra is ponty és amúr, lehetőleg a konyhainál nagyobb méretben.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
galervin93
őstag
válasz everest140 #59717 üzenetére
Jó hír, több felől is ezt hallom. Holnap megyek is ki.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
veterán
válasz everest140 #59717 üzenetére
A Dunakanyaron belül merre jársz? Én Esztergom környékén vagyok a legtöbbet, de a gyökereim miatt ismerős vagyok arra fele is. Június-július jól alakult az idén számomra, hosszú idő óta heti legalább 2 napot le tudtam menni. Az idei hal nálunk a paduc. Hihetetlen számban jöttek a nyáron, ráadásul nem is igazán volt köztük kicsi, 30-40 deka alatt egy sem volt csak fölötte, köztük nem egy kiló feletti is. Úsztattunk is, de leginkább feedereztünk. Feederezésnél egybotozás volt, olyan szintű kapásözön volt a legtöbb esetben. Viszont érdekes módon a márna nálunk nyáron nem igazán ment. Most a nagyvíz óta nem voltam lenn, majd jövő héten tudok lejutni ismét.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz everest140 #59736 üzenetére
Értem, köszi. A másik oldalt jobban ismerem (Dunabogdány, Tahi).
Itt Esztergom környékén szerintem évek óta nem volt olyan hosszan tartó "paduc invázió" mint idén.
Te melyik árvízre gondolsz? Esztergomnál múlt hét pénteken tetőzött és vasárnap, illetve a hét elején kezdett visszamenni.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz everest140 #59745 üzenetére
Értem. Igen emlékszem arra, felénk viszonylag jól ment akkor is, de nyilván ez nagyon helyfüggő.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
anytime
őstag
válasz everest140 #59748 üzenetére
Ez mellett maradtam, mint legolcsóbb és legbiztonságosabb megoldás
-
BogyóBP
addikt
válasz everest140 #65017 üzenetére
A concorse methodra gondolsz vagy az alap allin ekre?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
aladarazurbe
csendes tag
válasz everest140 #65017 üzenetére
Nincs személyes tapasztalatom, de jelzem, hogy az energofish yt csatornán vannak hosszabb termék reklámok is.
Például itt a concourse . -
BogyóBP
addikt
válasz everest140 #65022 üzenetére
Az olcsóbbik vagy a drágabbik modellt? Szerintem a dragabbik modellnél is van jobb vétel olcsóbban.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz everest140 #65025 üzenetére
Én nem de itt vannak páran akik nalam jobban értenek a borokhoz
-
busman
veterán
válasz everest140 #65022 üzenetére
Most nézem, elég húzós áron van. Ennyiért én Daiwa-t, Shimano-t vennék. Meg a faszi sem szimpatikus..
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
smokiii1
aktív tag
válasz everest140 #68405 üzenetére
Én is ezért szeretem a teleszkópos feedert, na meg a spiccbotot. Bekeverem az etetőt, kipakolok, csalizok és mehet is be a szerelék. Imádok match botozni, de be kell látni hogy jóval macerásabb és nehezebb technika. A pontosság meg feederrel se az erősségem.
Más téma:
Zsinór jelölésre van alternatíva a horgászboltokban árult filceken/gumikon kívül?[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz everest140 #74164 üzenetére
Az amur nem invazív faj, hanem idegenhonos. A kettőt ne keverjük.
-
smokiii1
aktív tag
válasz everest140 #74164 üzenetére
Nem a busával keverted? Én az elején kevertem őket, aztán akkor tanultam meg melyik-melyik mikor láttam a Haldorádós busa horgászatáról szóló videókat. Bár a busa meg csak planktonokat eszik ha jól tudom, abból még nem eszik meg olyan sokat.
-
Atis45
aktív tag
válasz everest140 #79793 üzenetére
Nekem is az idén az áztatott kukorica sokkal eredményesebb volt, mint a waftersek 10-12 féle izbe. Pedig amikor áztatott kukoricával horgászok, akkor etetőanyagot se használok (a törpék miatt), és nem etetek, hanem találomra dobálok valamerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Politika
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotonikus chipekbe fektet az EU
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest