- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lbandi777 #93177 üzenetére
Ha már pergetőbotok szóba kerültek. Amire vágynék egy BX-es Beastmaster 2,70-es hosszban 50-100 grammosra. Nekem 3 méteresem a 20-50-es és 3 méteres hosszban látok néha eladó 50-100-ast. De 2,70-es véletlenül se. Ez jobban izgalomba hoz mint a Gégény féle extra pálcák.
Egész jó árakon vannak ezek néha olyan állapotban tip top de véletlenül se 2,70-es. Hát ha valami pergetőbotot még vennék ami van az is bőven elég akkor az egy ilyen . Kíváncsi vagyok az 50-100 -asra mert a 20-50 -es egyszerűen tökéletes fárasztani nem kell a fékhez nyúlni ugrálhat rajta a hal rövid zsinóron bot úgy dolgozik ahogy kell. Elég feszes ahhoz ami nekem kell pergetéshez, de nem is túl feszes. Olyan erő van benne még 20-50 grammban is jobb nem kell 1 kilós süllőt is élvezet vele de nagyobb halaknál is bőven van még benne erőtartalék . Pont nekem való eszköz ha az 50-100-as is ilyen akkor 30-40-et amiért ezeket árulják ajándék lenne. Olyat ami csak a szekrényben állt . Ezekre a nagyon kihegyezett csúcskarbon pálcákra nem igazán vágyom.
-
törölt tag
válasz
lbandi777 #93177 üzenetére
Idén olyan piciket is fogtam többet ami nem volt jellemző ez szinte törpeharcsa méret nadályra úszóssal . Fenekezni nem lehet nadállyal törp miatt. Úszózni meg a kis szürkék miatt nem lehetett. Abba is hagytam a nadályozást amikor 3-4. ilyen jött . Megsebezni ezeket a kicsiket nagy 10/0-ás horgot begyűrték alig fért a szájába a horog.
Nem lehetett ez miatt nadályozni mert többször volt látszott egy ilyen kicsi próbálkozik . Pedig jó volt nadállyal a peca nyáron jöttek szebbek egyszer csak ezek megindultak. Nem is tudom 1 vagy 2 nyarasok lehettek ezek de rengeteg volt. Mikor az elsőt megfogtam azt hittem törpeharcsa amíg kiért. Innen a 100 kilósok környéke a Pón az nagy ugrás túl nagy eltérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest