- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Spoon16 #54056 üzenetére
Extrém pecának tűnik.
Szerintem nem kell a Dunára brutál feeder legalábbis én picker környéki egész finom cuccal is szoktam. Persze ha ezt a "keszeghorgászat új dimenzióját" akarod művelni akkor kell minél nagyobb dobósúlyú. Döme egyik filmjében láttam ezt a folyáson messzebb a parttól 200-300 grammos kosarakkal keszegezett és ezt a folyóvízi keszegezés új dimenziójának hívta. Maximum akkor látom ennek értelmét ha egy horgászverseny van ahol nem ülhetsz bárhová csak 1 fix helyre és ott csak így lehet halat fogni.
Pl süllőre harcsára is szoktam 50-100 grammos dobósúlyú bottal 50 grammos ólommal fenekezni. 30-40-es zsinórral. Harcsára stupekezni szoktam 200-250 grammos ólommal, nem feederezni.
Milyen etetővel vsz most a hideg víz miatt a helyválasztás a lényeg. Ha jó helyen vagy sima ólmos cuccal is foghatsz bőven keszeget vagy nemeshalat ha rossz helyen akkor kapásod se nagyon lesz a legminőségibb kajával se. Hol bandáznak a keszegfélék és a többi halfaj ebben az időszakban azon a szakaszon . Ilyenkor én süllőzni szeretek pergetve , mártogatva horgászni. Maximum sötétedés után még 1-2 órát de éjszaka nem szoktam horgászni. Március vége-április amikor éjszaka is megyek már harcsára mikor rendes plusszok vannak éjszaka is. Ha kint kellene maradnom egész éjszaka valószínű süllőre próbálnám .
-
A Zéé
addikt
válasz
Spoon16 #54056 üzenetére
ilyen hidegben kinnalvós
Ilyenkor az öbölben keresném én a halakat, nem a főágban, de sok halra nem számítanék.
Kajából a sajtos ment nekem legjobban hidegebb vízben is. Lesötétítve egészen sötétre, dúsítva angolmorzsával, pellettel, csontival.
Tímár sajtos, feedermánia sajtos is eredményesnek bizonyult. Esetleg egy kis keszeges édes mehetme bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest