Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Interceptor #36052 üzenetére
az a sok locsogás 80%-a kis balin szerintem. A múltkor ismét lemerészkedtem az öbölbe, új bot próba gyanánt, és láttam egypárat. A 4-5 centis kishalakat kergetik a 15-20 centis kis balinok
Viszont kis süllőt azt fogtam 3-at is: dobtam a hajó mellé: sügér. Dobok még1-et: 20 centis süllő. Mondom ha itt ilyen van, akkor hagyom őket. Odébb megyek az úszó stég másik oldalára. Első dobásra odavert neki valami, másodikra meg is lett, újabb süllő. Odébb megyek még egy hajóval, ott is jött a sügér után a süllő. Csak aztán menni kellett. Amíg wobblereztem semmi nem volt, pedig mentek a rablások akkor is.
Csak nőjenek meg ezek a kis süsük... -
válasz
Interceptor #36052 üzenetére
És nem szereted a kakaót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Alkoholista nevelde
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest