- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
Pont te jutottál eszembe, mikor olvastam, lehet barna törpeharcsa? Nem tudom, annak a tüskésségében van-e eltérés?
Haltani társaságFasza időzítés
-
sityupityu
veterán
Ha nincs tüske a hátán akkor az nem lehet törpeharcsa. Legközelebb ha ilyet fogsz akkor fényképezd le, és tedd fel ide.
Egyébként kevesen tudják, de kétfajta törpeharcsafaj él a hazánkban. A közönséges (barna) törpeharcsa, és a fekete törpeharcsa. Több mint 90%-ban a törpeharcsa állományt a fekete törpeharcsa teszi ki hazánkban.
Érdekes, hogy pont most tettek fel ezzel kapcsolatban egy képet és cikket a Magyar Haltani Társaság oldalára.
A sima törpeharcsára jellemző még, hogy nagyobbra nő általában mint a fekete törpeharcsa, és előfordul barnából aranyba átmenő színváltozata is.
Én magam is fogtam egyszer egyet kősüllőzés közben a Dunán. Szerintem már tavaly felraktam egyszer ezt a képet, de felrakom még egyszer. A kép egy mezei mobillal készült, de a valóságban is ilyen színe volt a halnak, semmit sem torzított rajta a telefon. Ezért is fényképeztem le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest