- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
válasz
FireFox1996 #15853 üzenetére
erről még nem hallottam és a honlap sem írja hogy felmentés lenne a csuka tilalom alól ( a májusi ponty feloldást írja ) [link]
szerk .:
gondolom erre gondoltál :
18) Élő és élettelen kishallal, halszelettel március 01. és április 30. között horgászni tilos, kivéve az úgynevezett stupekos és kuttyogtató horgászati módszerrel, illetve drótelőkével vagy kevlár zsinórral szerelt csukázó szerelékkel.Szerintem ettől még a csuka tilalmi idő jelenleg fent áll ( március 31.ig) azt nem oldja fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart