Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Sajnos nagyon rosszul játszunk
-
Traxx
őstag
Ilyen gólt a végén...amióta kézit nézek, még nem láttam Nem indul jól ez az EB...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
fatal`
titán
Erre nem nagyon tudok mit mondani, főleg a végére, ilyen góllal kikapni.
Nagy valószínűséggel még a továbbjutásnak is annyi, mert ilyen játékkal a spanyolok 10-zel vernek meg minket, a németek meg 5-tel.
-
leslieke
Jómunkásember
-5-ről visszajöttek és aztán egy ilyen góllal kikapni. Ha nem látom, nem hiszem el.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
fatal`
titán
HAJRÁ CSAJOK!!!
Sokkal jobb játékot várok ma!
-
Traxx
őstag
válasz leslieke #259 üzenetére
Ráadásul a spanyolok nyertek ma, így ha kikapnak a lányok, akkor game over. Függetlenül attól, hogy mit játszunk a spanyolokkal.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
fatal`
titán
Na kettős emberelőny, jó lenne meglépni...
Így nem... Hogy lehet kettős emberelőnyben gólt kapni?
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Valami történt, mert vezetünk....
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
fatal`
titán
Óriási második félidő
-
leslieke
Jómunkásember
Ez az!! Nehezen, de összejött a győzelem!
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Mai meccsre tudtok jó streamet? Én csak ezt találtam, de nem a legjobb minőségű.
Szerk.: Sőt! Nem is adja a hivatalos online M2 a meccset.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #266 üzenetére
Youtube! Tök jó angol kommentátorral.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #266 üzenetére
Streamet nem tudok, de az M2 HD-n nagyon jó minőségben jön.
40 perc után 24-20-ra vezetünk, megérdemelten!
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #269 üzenetére
Most meg lehet szurkolni a németeknek, hogy legyőzzék a horvátokat. Küzdelmes meccset vív a két csapat.
-
fatal`
titán
Most néztem meg felvételről a meccset, jól játszottunk, gratula a lányoknak!
-
WonderCSabo
félisten
válasz WonderCSabo #272 üzenetére
Görbicz nem játszik, vírusos lett.
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #273 üzenetére
Legalább Kovacsics is kap lehetőséget, Görbicz meg pihenhet egy meccset. Reméljük a románok elleni meccsre visszatér.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
HAJRÁ CSAJOK!!
-
fatal`
titán
Már megint borzasztóan kezdünk
-
fatal`
titán
Jöhetnének a cserék, hogy kipihentek legyünk a románok elleni meccsre, mert ez elúszott.
-
WonderCSabo
félisten
válasz leslieke #283 üzenetére
Egy döntetlent simán megérdemeltek volna a cserék utáni teljesítmény alapján. A bírók nem értem miért hagyták egyébként ennyire elmérgesedni a helyzetete, de valszeg pont ez segített a fellángolásban. Sajna a végén megint kicsesztek velünk, meg nem adott gól, lefújás, passzív engedése az ellenfélnek...
-
peterszky
őstag
Tegnap voltam Újvidéken, büszke vagyok a csapatra, a hentesek ellen nagyon szépen helytálltak és az ellenszélben is sanszuk volt a pontra, pontokra a végén.
What else you gonna do on a Saturday?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #284 üzenetére
Nincs mese, holnap meg kell verni a románokat és megvan a második hely.
-
fatal`
titán
"Tomori Zsuzsannát első fokon egy mérkőzésre eltiltották
Az Európai Kézilabda Szövetség első fokon egy mérkőzésre eltiltotta Tomori Zsuzsannát, a magyar válogatott átlövőjét. A kézilabdázó a Montenegró elleni mérkőzés 40. percében kapott piros lapot reklamálásért. A Magyar Kézilabda Szövetség fellebbez a döntés ellen. Amennyiben a határozatot az európai szövetség másodfokon helybenhagyja, az átlövő nem léphet pályára a magyar csapat keddi, Románia elleni Eb-középdöntő mérkőzésén."Gondolom a henteseket nem tiltják el.. EHF...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
"Vincze Melinda helyett Triscsuk Krisztina került a keretbe"
Dilettáns ez az edző nem vitás. Ki lesz Vérten cseréje? Kovacsics?
Miért nem Bulathot cserélte?
-
Sickboy25
addikt
válasz peterszky #291 üzenetére
Sziasztok
Nah idetaláltam...
Görbicz úgy néz ki, hogy a románok ellen sem fog játszani, ki tudja mikor tér vissza... (ha 2 napja fosik, kell legalább egy hét, hogy az ereje visszajöjjön... ) lehet ezzel vége is az EB-jének...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
WonderCSabo
félisten
válasz Sickboy25 #293 üzenetére
Én most meg azt olvastam, hogy Görbicz lehet, hogy már játszik.
Tomori azért nagyon hülye volt, ha minden igaz bemutatott a közönségnek, ezért tiltották el. Természetesen egyetértek, szarok voltak a bírók, továbbá a közönség is roppant sportszerűtlenül végig fújolt, az montenegrói csapatot meg már ismerjük. Kár, hogy olyan sok ideig aludt a magyar csapat.
-
peterszky
őstag
válasz WonderCSabo #294 üzenetére
Nem a közönségnek mutatott be, hanem a zsűriasztalnak
Sajnos a válogatottnál nem tudják Zsuzsit kezelni, még a Fradinál sem mindig sikerül (lásd pl. a Larvik elleni mérkőzés). Nem szabadott volna a történteknél már a pályán lennie, előtte is hangosan minősítette az egyik bírót (amúgy jogosan, de ez ilyenkor nem számít). Ott le kellett volna ültetni, ehelyett ez lett a vége, sajnos.
What else you gonna do on a Saturday?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #294 üzenetére
Az a bizonyos beintés:
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Panaszkodunk itt a bírókra, pedig van ennél rosszabb is:
Aljas bíráskodás vitte el a pólós vb-aranyatSajnos ennek is mi, magyarok voltunk a szenvedő alanyai.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest