Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
desert_camo
tag
Vettem egy haskereket a tacticalshopban, ma próbáltam először. Meg kell mondjam, elég kemény, plank-al, felülésekkel nem nagyon éreztem még ilyen egész testes feszülést, hasizom, derék munkát, egyelőre csak térdelve megy
Mennyit érdemes ebből csinálni első körben? 4x7db elég a fejlődéshez? (heti 3x mondjuk)
-
desert_camo
tag
válasz
Integra #2781 üzenetére
Na de ha meg edzésen nem snatcheltetik az embereket, mondjuk pár hónap/fél év elteltével sem, akkor hogyan tanulják meg? Mi (Lantos Juditnál) kezdőként 2-3 hónap után kezdtük el tanulni. Persze nem snatch edzés volt, hanem csak gyakorlás. Szerintem az egyik legnehezebb gyakorlat, de egyben a leghasznosabb is.
-
desert_camo
tag
Kondiban nem arról híresek az emberek, hogy a hasukat/lábukat/derekukat erősítsék.
Persze tisztelet a kivételnek! Jártam én is régen 1évet, és megdöbbenve figyeltem, hogy a legtöbb embernek csak kar, mell, váll, és hát napok vannak felváltva
Nem tudom nálatok mi a helyzet.
-
desert_camo
tag
Szia!
Hasonló cipőben járok én is, 1 éve edzem, de 1-2 hónapja kezdtem bevállalni a nagyobb golyót (20 kg) ezekhez a fej feletti dolgokhoz. Eleinte csak 2-3 ment, de most már 6-8-10. A tapasztaltabbak biztos mondanak majd valami okosat, de én csak azt tudom tanácsolni, hogy ne félj attól, hogy csak kevés megy belőle, véleményem szerint nagyon lehet fejlődni vele erőben, jobban, mintha a kisebbel nyomnál több tízeket-százakat, felváltva. Lehet, hogy fél év-egy év múlva ugyanez lesz a helyzet a 24-essel, és így tovább, legalábbis remélem
-
desert_camo
tag
Sziasztok!
Most akadtam a topikra! Van valakinek eladó 20kg-os, lehetőleg RKC-s bellje? Karácsony után lenne esedékes
ujtordai: Én is XVIII. kerületben lakom, tudtommal itt nincs instruktor, de a közelben, amit én is tudok ajánlani, Lantos Judit XIX. kerület, busszal is könnyen megközelíthető. Hozzá járok már egy jó éve, nagyon jó tanár!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest