Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
lorcsi: műanyag, melyik, hol? Bocs ha félreérthetően írtam, ami nekem tetszene, az a military, ami érdes felületű, rendes vas, a vinyl mint
bc terv merült fel, de az is kifogyott a 360gearsnél. Cementtel/betonnal töltött műanyagtól ódzkodom, pedig olyat láttam készleten, elérhető áron.
FB-n nemrég néztem a kettlebell adok-veszek csoportot, de láttam hogy kb mindenki keres
Mári Tamás (itt régebben több ízben ajánlott edző) is írta hogy a jobb darabok azok nem kerülnek fel már a csoportba, mert előbb megveszi valaki
Ájvé: a megafitest én is néztem, az épp a fájdalomküszöbön van árban. Pár éve a fitbalance-on megfogdostam a termékeiket, ott jónak tűntek, de ez tök rég volt.
A Mohácsi Vasöntöde nem rossz ötlet, de túllépve azon hogy vagány egy busó fejes, inkább egy hagyományosat vennék.
A Capetan-t láttam amikor kerestem. Fotón nem győzött meg, de ha azt mondod hogy fogásra jó, csak nem tudnak termékfotózni, akkor nem húzom ki a listáról.Ha realista vagyok, akkor lehet hogy 20kg-os kéne inkább
ami miatt kiesne pl. a Vasöntöde terméke (nem láttam az árlistában).
24-essel amíg heti 2-szer (néha 3-szor) jártam csoportos órára, swingelni, TGU-zni tudtam rendes ismétlésszámban, katonai nyomás kb kettő ment (20-assal persze "sok"), amióta a home office-ban saját testsúly/gumiszalag vanmeg a csoport húzóereje nélküli motivációhiány, nem tudom ki tudnám-e nyomni a 24-est. Na jó, talán egyszer.Meg ott a push press is ha kell, de hát na.
A tenyerem nem nagy, lehet hogy girja méretű füllel is tudnék két kézzel swingelni, ettől kevésbé tartok; ha alacsony a fül, attól már inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mári Tamás (itt régebben több ízben ajánlott edző) is írta hogy a jobb darabok azok nem kerülnek fel már a csoportba, mert előbb megveszi valaki
ami miatt kiesne pl. a Vasöntöde terméke (nem láttam az árlistában).