- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
lorcsi: műanyag, melyik, hol? Bocs ha félreérthetően írtam, ami nekem tetszene, az a military, ami érdes felületű, rendes vas, a vinyl mint
bc terv merült fel, de az is kifogyott a 360gearsnél. Cementtel/betonnal töltött műanyagtól ódzkodom, pedig olyat láttam készleten, elérhető áron.
FB-n nemrég néztem a kettlebell adok-veszek csoportot, de láttam hogy kb mindenki keresMári Tamás (itt régebben több ízben ajánlott edző) is írta hogy a jobb darabok azok nem kerülnek fel már a csoportba, mert előbb megveszi valaki
Ájvé: a megafitest én is néztem, az épp a fájdalomküszöbön van árban. Pár éve a fitbalance-on megfogdostam a termékeiket, ott jónak tűntek, de ez tök rég volt.
A Mohácsi Vasöntöde nem rossz ötlet, de túllépve azon hogy vagány egy busó fejes, inkább egy hagyományosat vennék.
A Capetan-t láttam amikor kerestem. Fotón nem győzött meg, de ha azt mondod hogy fogásra jó, csak nem tudnak termékfotózni, akkor nem húzom ki a listáról.Ha realista vagyok, akkor lehet hogy 20kg-os kéne inkább
ami miatt kiesne pl. a Vasöntöde terméke (nem láttam az árlistában).
24-essel amíg heti 2-szer (néha 3-szor) jártam csoportos órára, swingelni, TGU-zni tudtam rendes ismétlésszámban, katonai nyomás kb kettő ment (20-assal persze "sok"), amióta a home office-ban saját testsúly/gumiszalag vanmeg a csoport húzóereje nélküli motivációhiány, nem tudom ki tudnám-e nyomni a 24-est. Na jó, talán egyszer.Meg ott a push press is ha kell, de hát na.
A tenyerem nem nagy, lehet hogy girja méretű füllel is tudnék két kézzel swingelni, ettől kevésbé tartok; ha alacsony a fül, attól már inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- War Thunder - MMO Combat Game
- OLED TV topic
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged