Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika_LP
csendes tag
Szerintem csak bemutatta a különbséget.
Mondjuk a katonaságban nem hardstyle-oznak. Majd linkelek videót az Orosz és Ukrán katonai bajnokságról illetve ilyen bemutatókról.
Baja nem hinném hogy van vele, ismerem a dolgait. Inkább szerintem csak a sok vakítás miatt tette fel. Ezek között van az Oroszozás stb és sok fura példa, amiről azok nem is igazán tudnak akikről szól.
Sok mindenkit ismerek jó pár városból, képben vagyok. Mondjuk nekem nem lenne energiám arra, hogy ilyen "vitát" indítsak, de minden esetre szerintem nem rossz. Elég kúltúrált és sok ember véleményét lehet olvasni. Nincs ezzel baj szerintem.Szerintem jól csinálod. Ha jól érzed magad és megtalálod a számításod, csak nyerhetsz, bármit is csinálsz. ✌
Én azért egyszer kipróbálnám az eredetit is már csak a kíváncsiság kedvéért is. 😁😁 hihi
Új hozzászólás Aktív témák
- 130 db regény és képregény (Star Wars, Marvel, DC, stb)
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +ND/PL szűrők, koffer - ÚJSZERŰ
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest