Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz harry #2683 üzenetére

nézd, mindenkinek más és más a genetikája.
    én tizenx éve kemény 53 kilóval kezdtem kb a bunyót, már akkor a jóval nehezebbeket pakoltam össze, mert a nagy pofámhoz nagy elszántság is társult szerencsére. én akkoriban még nem is edzettem, kettlebellről is csak 2006-ban tudtuk meg krav maga edzésen, hogy mi fán terem, 2007-ben meg már ugye kint figyeltünk dániában az instruktorin :DDD
    tizenx év alatt felhúztam magam kb 80kg-ra. semmi gyúrós por, semmi szájbatek meg egyéb ipari méreg és szenny. kőkemény edzés heti 4, 2-3 óra sokszor, ahogy a csövön kifért és időm engedte.
    24 az alapsúlyom és megyek fel egészen 40-ig. és én a kettlebell mellett magas pulzus számmal is edzettem világ életemben, mert a bunyóhoz az nagyon kell, meg egyszerűen ilyen. zabáltam is mellette persze, meg jó gyors az anyagcserém is. és akkor nem csináltam ennyire tudatosan dolgokat, mert nem is konyítottam hozzá semmit. az, hogy valaki könnyebb, attól még bivaly erős lehet. a vékonyabb szikár, szálkás alkat ilyen, nem lesz másféle. én is néha irígykedve nézem a 90-100 kilós monstrumokat, aztán rájövök, hogy én viszont legyaloglok 100km-t pikkpakk.. na szóval ezért a rangers és nem schwarci a példaképem :))

nézd meg germanh kollégát milyen súlyokkal edz.. pofám leszakad és elönt a sárga irígység, na. :DDD nekem még reszelgetni kell a technikámon meg pár órát beleölni, mire a 32-es golyóra rátudok állni.. még egy év legalább.. és szerintem nincsen 80kg.. igaz, biztos többet edz mint én. de akkor is bosszantó baszki :DDD

kondis tömegnövelés:
    lehet csinálni, csak szart sem ér. ahogy abbahagyod, le is dobod. miért? mert a genetikád nem ilyen. ezt a tested pontosan tudja. ok, persze lehet a felpuffasztott izmokat mutogatni meg ideig óráig szépek, aztán ahogy jöttek úgy el is megy. na, ez a funkcionális izomzatnál nem így lesz. lassan jön, de sokáig is marad. és az erő összehasonlíthatatlanul jobb és több mint a gyúrós történeteknél. persze kinek mi. ha egy gyúrós 90-100kg-ról abbahagyja ezt az ökörséget, kapásból ledob legalább 20kg-ot. megszűnik a horkolása és egyéb testi zavara.. de ehhez átkell mennie a dolgokon, hogy végre felfogja, hogy a teste mást akart és megpróbálta átverni.

• nofi

addikt

A vacsorán mindenképpen szeretnék növelni, de a igazából ~130 pulzus körüli laza, folyamatos mozgásnál tudtommal semmi izmot, csak zsírt égetek, ami mondjuk még van, azaz látható is has tájon.
    koxx is említette, hogy kosarazik, na pl. nekem is ez a "mindennap mozogjunk valamit" dolog van a fejemben és ha már az izmok megérdemelnek egy kis regenerációt akkor miért ne egy kis elliptikus mozgást végezzek amiben alig fáradok el, de még sem csak a kanapén ültem... Ennél kevesebb mozgást valahogy nem tudok elképzelni, mert sehol sincs egy esti kocogás, vagy akár az említett kosarazáshoz képest.

• koxx

MODERÁTOR

LOGOUT blog

Én sem látom értelmét KB mellett külön kardiónak, bár én is kosarazok mellette, de az kicsit más.

Új hozzászólás Aktív témák