Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomtrial
tag
Én már lassan több mint fél éve kettlebell-ezem, 85kg-al kezdtem és most vagyok 77kg, ehhez 173cm magasság járul. Hasonlóan én is irodai munkát végzem a napi 8 órában. 16os golyóval kezdtem de valamiért nekem ez a súly már 1,5 hónap után kevés volt így váltottam 20asra. Eleinte éreztem, hogy nehéz pár gyakorlat de tudtam, hogy csak így tudok fejlődni. Eleinte nagyon sok odafigyelés kellett, hogy ne sérüljek meg, de utána már automatikusan átálltam a 20as golyóra. Most már 2db 20as golyóval edzem, és szinte csak dupla golyós gyakorlatokat csinálok ... persze azért beszoktam iktatni 1 golyósat is (TGU érdekes lenne 2 golyóval, de már láttam ilyet Steve Cotter-től
)
Az étkezésem szinte teljesen azonos a tiéddel, és teljesen meg is vagyok elégedve vele. Amikor elkezdtem a kettlebell-t akkor is csináltam egy fotót magamról és mostanában is és szembetűnő a különbség ...Amúgy én heti 4× edzem, minden edzésben vannak saját testsúlyos gyakorlatok is (húzódzkozás, fekvőtámasz stb.) ezeket próbálom a kettlebell mellé szépen beiktatni. Nekem ez fontos is mert csak kettlebell-es gyakorlatok mellett unalmasnak érezném az edzést egy idő után, de így változatos.
Szerintem szépen lassan térj át a 20as súlyra és eleinte csak kevés ismétlésszámmal dolgozz, a tested úgyis választ ad arra mit bírsz. Hidd el nagyon gyorsan át lehet szokni 16ról 20ra ... nekem ez a súly az ami most megfelel, csak később akarok váltani 24re ...
Sok sikert és kitartást ... toljad neki
-
harry
veterán
Ok, ezért kérdeztem, hogy ha hobbi vagy szereted csinálni, akkor ok, egyébiránt én elhagynám (fejlődés szempontjából).
A kajára azért nehéz mit írnom igazából, mert ha a kondis, sok étkezéses tömegnövelős étrendet nézem, akkor ott brutal sokat kell enni ehhez képest - igaz alapvetően működőképes. Ha viszont a warriort, ott egy nagy zabálás van a nap végén - ezt viszont nem próbáltam még tömeg/erőnövelés céljából, illetve annyit bevinni egy étkezésre, mint a kondis kaja napközben szétosztva, nem is lehetne.
Ha mindenhol növelsz egy kicsit, de főleg az edzés utánin, abból nagy baj nem lehet. Illetve ahogy írtuk is, érdemes a nagyobb súlyokra rápróbálni, koncentráltan végezni, negatív szakaszokra is figyelni és lassan leengedni a súlyt.Integra: nem teljesen értem, mit akartál ezzel kihozni
A testtömegével nincs is gond, erre mondtam, hogy ebből én már nem adnék le (nem kéne fogyni), mert minek, inkább +kaja, +súly -> erő.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Videó stream letöltése
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OpenWRT topic
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest