- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
User64476 #22 üzenetére
Pontosan tisztában vagyok vele hogy mit és hogy mér. Hogy nem orvosi műszer, és hogy tévedhet-e, ez minden valószinüség szerint így van. Nem leugattalak, csak leírtam valamit, erre hozol egy cikket, ami az általad előzőleg leírtakat erősíti meg. Hát most akkor ezt hogy vegyem? Bizonyára, a többség, legyen 70-80 százalék, valóban az idős korosztály, de jócskán akad fiatalabb is. Ráadásul, nagyon sok egyéb szerv betegségével jár együtt a szívritmuszavar, bőven nem szükségszerű, hogy épp a szívvel legyen gond. Ez egy tünet, mint a láz, nem maga a betegség. Konkrétan csak a környezetemben legalább 5 embert tudok, aki még nincs 40, és hasonló problémáik vannak. Volt aki youtube videónaplót is készített a gyógyulásáról, műtétről, most is elérhető, és 30 éves. De olyan is, akinek az életéért küzdöttek és 40 éves (aktív sportoló). Mindkét esetnél az Apple Watch szólt, hogy baj van. Szóval nem az egy darab példából vettem ezt. Sajnos, ez már bőven nem igaz, hogy csak az idősek érintettek. Peace.
-
blueMerle
veterán
válasz
User64476 #20 üzenetére
És most ezzel mit akartál mondani?
Csatoljak neked egy tonna orvosi papírt, szanatóriumi kezelésről képeket vagy mit szeretnél? Vagy csak szimplán azt mondod, hogy bekamuzok egy szívbetegséget, mert csak? Te normális vagy? Bártfán mikor voltam kezelésen, ugyanezzel a betegséggel volt ott 12 éves és 70 éves is. Hiába AI-zol. Kérdezd meg az AI haverod, hogy szívbillentyű-hiba, alvási apnoe, vagy pajzsmirigy túlműködés is kizárólag időseknél fordulhat-e elő, ami velejárója/okozója ennek.Hasonló "jókat" kivánok, tiszta szívből
-
blueMerle
veterán
Ez az infód nem tudom honnan van, de téves. Nálam szabálytalan szívverést jelzett, ami előfordulhat csecsemőkortól bármikor, semmi köze az életkorhoz. Így derült ki, hogy gond van a szivemmel amit azóta sikeresen oldunk. Ha az óra nem jelzett volna, nagyon valószinű hogy sokkal komolyabb következményei lettek volna ennek a dolognak (akár infarktus)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest