- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
grizlisandor #16 üzenetére
A nagy a mutatós. Kérdezd meg bármelyik csajt.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
grizlisandor #14 üzenetére
Szerintem az csak a Pro-ban lesz ha lesz. De mi a bajotok a pro-val? Sokkal k0nnyebben olvasható és kezelhető. Ez előtt volt egy Honor band 4 nekem az se akart meghalni, igy csak lecseréltem egy xiaomi band pro 9 -re. Sokkal élhetőbb és használhatóbb, ennyit tudok mondani róla.
-
válasz
grizlisandor #12 üzenetére
Ezen az árszinten és ebben a méretben szvsz. igazán nagyot nem lehet ugrani. Ezek "kész" vannak. Én egy Xiaomi Watch 2-őt használok, mert azzal lehet normálisan fizetni. Ha ezt egy Mi Band is megugorná akkor simán visszaváltanék rá. Az edzés, alvásfigyelés, ekg meg ilyenek egyálttalán nem érdekelnek. Jelezze az értesítéseket, ha arról van szó akkor egy gyors telefont le tudjak folytatni és lehessen vele fizetni. És ha kibír mondjuk 4-5 napot az csak előny.
-
válasz
grizlisandor #10 üzenetére
Arról igazából majd akkor kell váltani amikor az aksija kiöregszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Jövedelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Stellar Blade
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged