Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Kész, beszereltem az új tápot, remélhetőleg most már megoldódnak a gondok. Szerelés közben majdnem infarktust kaptam, mert mikor összeraktam, és megpróbáltam bekapcsolni, csak egy pittyenést lehetett hallani, semmi mást. Jobban megnézve láttam, hogy a fő táp zsinór, amit elvileg 20 lyukkal terveztek, 24 lyukat tartalmaz. Gondolom ez az ATX 2.0 támogatás miatt van. De a két szélső lyukpárt le lehett kapcsolni, mert műanyag szegecsek tartották a többi mellett. Miután azokat lekapcsoltam, be tudott boot-olni a gépem. Ezt adjátok össze. Most mintegy 15 perce hibamentes a gépem
Sajnos nincs erőm most kipróbálni játszani meg egyéb dolgokkal tesztelni, de holnap megteszem. Ha valami hiba lenne, akkor jelentkezem újra. Addig készítsétek a gondolataitokat, hogy hogyan segítenétek - akkor már a táphiba nem lesz lehetőség 
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgatós találkozó
- Projektor topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos nincs erőm most kipróbálni játszani meg egyéb dolgokkal tesztelni, de holnap megteszem. Ha valami hiba lenne, akkor jelentkezem újra. Addig készítsétek a gondolataitokat, hogy hogyan segítenétek - akkor már a táphiba nem lesz lehetőség