Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Kész, beszereltem az új tápot, remélhetőleg most már megoldódnak a gondok. Szerelés közben majdnem infarktust kaptam, mert mikor összeraktam, és megpróbáltam bekapcsolni, csak egy pittyenést lehetett hallani, semmi mást. Jobban megnézve láttam, hogy a fő táp zsinór, amit elvileg 20 lyukkal terveztek, 24 lyukat tartalmaz. Gondolom ez az ATX 2.0 támogatás miatt van. De a két szélső lyukpárt le lehett kapcsolni, mert műanyag szegecsek tartották a többi mellett. Miután azokat lekapcsoltam, be tudott boot-olni a gépem. Ezt adjátok össze. Most mintegy 15 perce hibamentes a gépemSajnos nincs erőm most kipróbálni játszani meg egyéb dolgokkal tesztelni, de holnap megteszem. Ha valami hiba lenne, akkor jelentkezem újra. Addig készítsétek a gondolataitokat, hogy hogyan segítenétek - akkor már a táphiba nem lesz lehetőség
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Alza garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B760M PRO RS
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged