Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chieftec
őstag
Hello
Telefonon en nemtom mit beszeltetek. Azt tudom, hogy eleg regota nincs netje, es a topicot is csak azert vettem eszre mert egy kozos ismerosunk mutatta. Amugy mint kesobb kiderult a tuner 1 eve hasznalatlanul allt a gepben eladas elott pedig nem lett kiprobalva, mivel eszkozkezeloben latszott, ugy gondoltuk rendesen mukodik. Ma rakerdeztem nala, azt mondta a penzt visszakuldi, adj egy cimet privatban.
Most nezem, hogy hol van, errefele gyakran nem jarok.
[Szerkesztve] -
Szabesz
őstag
Na hozzuk fel, mivel kezd elegem lenni ebből.
A tag mostmár el sem érhető, vagy csak letagadja magát (?).
Eddig el tudtam érni, s esküdözött h megoldja, de most nem tudja visszavenni mert nincs pénze, meg majd szól h mikor jön fel. Persze, azt várhattam. Nagynehezen elértem múlt pénteken hogy mizus, erre: nem tudja visszavenni mert csóró, meg így meg úgy...meghogy jövőhéten pénteken jön fel ''bizniszelni'', akkor megoldja, s szól hogy pontosan mikor. Na ezt is leshettem. Hívom, ezúttal már álítólag nem ő veszi fel a telefont hanem valamilyen Gábor, s ő erről nem tud semmit.
Szóval aki ismeri, vagy tudja a pontos címét, teljes nevét, kérem írja meg, szertnék elbeszélgetni vele egy kicst személyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest