Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chieftec
őstag
Hello
Telefonon en nemtom mit beszeltetek. Azt tudom, hogy eleg regota nincs netje, es a topicot is csak azert vettem eszre mert egy kozos ismerosunk mutatta. Amugy mint kesobb kiderult a tuner 1 eve hasznalatlanul allt a gepben eladas elott pedig nem lett kiprobalva, mivel eszkozkezeloben latszott, ugy gondoltuk rendesen mukodik. Ma rakerdeztem nala, azt mondta a penzt visszakuldi, adj egy cimet privatban.
Most nezem, hogy hol van, errefele gyakran nem jarok.
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Le se merem írni, mert baromi lámaságot követtem el sorozatosan, úgyhogy nem valószínű, hogy nálad ez lenne a hiba, de talán...
Szóval egy darabig nem volt a kártya a gépben nálam. Pár Win re után gondoltam berakom ismét. Kártya be, legújabb drivereket leszedtem az PH!-s topikban található linkekről, PVR-t is (PVR2). Gép elindít, win ugyebár kijelzi, hogy új hardware eszköz, telepítsek meghajtót.... bla-bla (gondoltam én). Megadtam neki a meghajtó könyvtárát, feltelepült, közben megint kezdi, hogy új hardware, telepítse... /mondom, ez hülye, hagyjon már békén, most raktam fel.../ PVR feltelepít, de azont túl, hogy a kezelőfelület megjelent, nem talált nálam se semmit, csak a vibráló kék kép, stb.
Aztán egyszercsak végigjátszottam a procedúrát, 3x kellett megadni ugyanazt a driver könyvtárhelyet, mert monjuk így, három eszközt telepít a kártyáról. Azóta semmi baja! Égő tudom, de legalább tanultam a saját hibámból, ill. rájöttem a nem is olyan bonyolult megoldásra. Szóval ha az eszközkezelőben látsz egy ismeretlen eszközt, akkor próbáld meg amit leírtam, hátha te is átugrottál valamit, ha nem, akkor tényleg rossz lehet. -
Szabesz
őstag
Na hozzuk fel, mivel kezd elegem lenni ebből.
A tag mostmár el sem érhető, vagy csak letagadja magát (?).
Eddig el tudtam érni, s esküdözött h megoldja, de most nem tudja visszavenni mert nincs pénze, meg majd szól h mikor jön fel. Persze, azt várhattam. Nagynehezen elértem múlt pénteken hogy mizus, erre: nem tudja visszavenni mert csóró, meg így meg úgy...meghogy jövőhéten pénteken jön fel ''bizniszelni'', akkor megoldja, s szól hogy pontosan mikor. Na ezt is leshettem. Hívom, ezúttal már álítólag nem ő veszi fel a telefont hanem valamilyen Gábor, s ő erről nem tud semmit.
Szóval aki ismeri, vagy tudja a pontos címét, teljes nevét, kérem írja meg, szertnék elbeszélgetni vele egy kicst személyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- E-roller topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest