Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Csokicsibesz #2614 üzenetére

Bas-nak gratuláltam is tavaly, hogy így felépítette a csapatot. Nagyon meg is lepődött... :)
    És nézd meg őket is, ügyesek voltak a TdH-n is. A csapatversenyt nyerték is. Meg szerintem a cuccuk iszonyat menőn néz ki. Főleg ez az új Kask sisak. Nagyon kéne. :D

Nagyon szívesen kezet fognék a TUS tulajdonosával is, mert szerintem tisztelendő ha valaki ilyet végbevisz.

Ráadásul, képzeld el, hogy tegnap dumáltunk ott különböző nézőkkel a kordon mellett. És annyira jó ki sztori alakult ki. Az egyik néző, konkrétan kapcsolatba akar lépni a TUS vezetőséggel (és konkrétan a TUS-hoz köthető nézőnek mondta, akik ott voltak velünk), mert szeretné támogatni a csapatot. (ezt most sokkal jobban ki kellene fejtenem, mert óriási volt az egész. De az illető teljesen hiteles üzletember.) Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez megvalósul e. A cég neve megvan, ha megjelenik szponzornak, majd tudni fogok róla. :D Szóval ilyen szinten is megmozdít valamit az emberekben ez a csapat. Nekem olyan sztorijaim vannak megint erről a TdH-ról, hogy el sem hiszitek. Pedig csak kimentem szurkolni.

Egyébként az szerintem nem titok, hogy a TUS feljebb akar/fog lépni. Vagyis én sok helyről hallom.

Új hozzászólás Aktív témák