Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- ALZA vagy eMAG?
- Hiányzik a gamer érzés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergobaby
aktív tag
Hali sportemberek
Nem jártam mostanában ebben a topikban, de kíváncsi lennék vannak-e itt Dél-Dunántúliak? (Pécs, Nkanizsa, Mecsek vmerre) Elég unalmas egyedül tekergetni amikor nem edzésről van szó
Más: Milyen nadrágot érdemes venni, ha az amúgy nem is annyira kemény ülésemtől állandóan megfájdul az ágyékom, és rettentő kényelmetlen egy idő után?
Megint más: Van egy Neuzer Tempest Altrix kerékpárom még 2005-ből, 7005 alu váz, sr s...tour teló, de mégis iszonyat nehéz. Tervezem valami jobb állapotú használt monti beszerzését, mire ügyeljek a 80k körüli kategóriában található bringáknál?
Bocsi a sok kérdésért
Üdv.
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap sikerült vennem egy Specialized Hardrock Sport kerékpárt magamnak. Van egy olyan furcsa tulajdonsága, hogy ha felveszem hirtelen az elejét, akkor felfele koppan a teló. Ez mitől lehet, esetleg orvoslási tippek?
ui. használt, 2012-es, V-fékes változat, bár gondolom ez nem számít sokat
Üdv. Hajós
-
-
gergobaby
aktív tag
Üdv.
Helyzetjelentés a LIDL akcióról.
Barcson még 8 órakor volt belőlük bőven, én két dolgot vettem.
1. telefontartó:
Volt két méret az egyik kb. 124mmx66mm-t enged (ha jól emlékszem), de az én telefonom 129x69, de még ez is bőven szépen elfér benne. Az eggyel nagyobb már 160x90-es tok ami óriási, ezért kockáztattam, de bejött.
2. szerelőKIT:
A felszerelhető kis tasakban benne van minden, amit az újságban is láthattok, kicsit szomorú vagyok, hogy nincsenek belül kis rekeszek vagy valami, mert így minden mindennel csörömpöl, ami elég hallható lesz valószínűleg a délutáni terepezés során.Illetve nekem is lenne még egy kérdésem: Tudnátok ajánlani valami olcsó/megbízható kispumpát? A leírás szerint ehhez a szerelőKIT-hez is lehet rögzíteni egyet, még nem jöttem rá hogyan.
Köszi, Üdv.
Hajós -
gergobaby
aktív tag
válasz yodamester10 #27698 üzenetére
és Teasüti
Köszönöm a válaszokat, mindjárt ránézek erre a kütyüre mégegyszer, a pumpa meg kifejezetten tetszik
-
gergobaby
aktív tag
válasz #16729600 #27703 üzenetére
Még nem szereltem fel. Bele tudnád gyömöszölni, a gond az, hogy a telefonod alját karcolná a tépőzár, ami nem túl nyerő az enyém alsó 1-2 mm-ét is elkapja, de mivel rakok a kijelzőre fóliát, a hátulja meg filléres (és azon is van fólia ), ez belefér. Neked nem ajánlanám ezt a kisebbet.
-
gergobaby
aktív tag
válasz Balazska15 #27713 üzenetére
A kisebb tokban külön rekesz van neki, ami elég szűk, szal nehezen mozog benne a telefon, hátulról (a telefon aljánál) van egy tépőzáras rögzítés. De kinézetre a másik tok (160x90-es) más volt, úgyhogy ez nem tudom mennyire mérvadó.
Más: Szakemberhez kell fordulni,ha úgy érzem nem egyenes a kormány? (mikor egyenesben van a bringa picit balra húz) Vagy tudom ezt valahogy itthon állítani?
ÜDv. Hajós
[ Szerkesztve ]
-
gergobaby
aktív tag
válasz Tothgera30 #27728 üzenetére
Azért amikor elesett a csávó, akkor elég ijesztően nézett ki..
Megvolt a LIDL-s telefontartó tesztje, jól bírja a strapát nem lötyög, nem esett le egyszer sem.
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok
Nagyon regen irtam mar a topikba, tobbnyire csak lelkes olvaso vagyok, most viszont szeretnek egy kis segitseget kerni toletek.
Jelenleg kulfoldon elek (Lengyelorszag), a bringa azonban meg Magyarorszagon van. Probaltam neten keresni csomagkuldo ceget, de ha beirtam a mereteket, brutto 50 000 Ft-nal kevesebbet sosem adott ki a kalkulator. Van esetleg otletetek, hogy melyik ceggel lehetne feladni egy kerekpart valamivel olcsobban?
Koszonom elore is
Udv.
G -
gergobaby
aktív tag
válasz Runner_fxr #83665 üzenetére
Ahh koszi a tippet
Ha kulon a vazat adom fel, meg a tobbit egy csomagban, lehet beleferek 20 000 Ft ala, az mar kicsit vallalhatobb
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok
Pár év kihagyás után tervezek újra visszaülni a nyeregbe, hétvégi túrázás/munkába járáshoz keresek kabátot az őszi/tavaszi szezonra. Van valakinek véleménye erről?
500 FÉRFI KERÉKPÁROS KABÁT, FEKETE/KÉK B'TWIN
másik kérdés: Régebben triatlonoztam amatőr szinten, és ott mindenki esküdött országúti bringákon az SPD pedálokra. Néztem, hogy van kifejezetten montikhoz is ilyen cipő+pedál. Mennyire megszokható ez mondjuk a budapesti közlekedésben?
Köszi előre is
-
gergobaby
aktív tag
válasz Studi #169520 üzenetére
Mármint úgy értem, hogy akció nélkül listaáron is vennék ebből az "alsóközép" kategóriás MTB-ből, de mondjuk kinéztem 10 típust különböző magyar webshopokban, és 1-ből volt XL méret az is rendelésre Meg most már kezdem elfogadni, ha feljebb kellene menni picit árban, csak jó legyen pár évig
-
gergobaby
aktív tag
Kross MTB-kről van valakinek rossz tapasztalata?
Speedbike-nál talán sikerül elkapnom egyet, a Trek Marlin-t feladtam. [link] -
gergobaby
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmvilág
- Szemüveges topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest