Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Melóba bejárni, városba, egyenes területen tekerni keresek bringát.
Trekking főleg. Agyváltós 8-11 sebességes. Max 70k. Tényleg csak hobbi szinten. Nem kell komoly.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
150k-ig max 200k keresek kezdő montit, vagy cross bicajt. 188cm magas vagyok. Tudom használtban már lehet kapni normálisabbat, újonnan nem nagyon.
Fontos, hogy kb 80% aszfalt, 20% terek kb. Nem hegyről szeretnék vele lefele száguldozni, de azért bírja a terepet is (Mecsek).
Mit ajánlatok?Nem szeretnék évente szervizbe járni vele, mert valami gond van a váltóval, stb.
Mi lehet most a bestbuy netán ha van ilyen?Köszönöm.
Zsolt.[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Ismerős tudna németből behozni bringát. Milyen boltot érdemes nézni? Mik a legnagyobb nemét bicajos boltok?
Köszönöm.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Merida Big Nine 500 29 col milyen kitámasztót vegyek? Melyik típusok jók hozzá?
Köszönöm.
-
torma1981
veterán
válasz Hasaggymeg #180655 üzenetére
Normális fényviszonyban? Nagyon durva terepezéshez tuti valami biztonságos helyre tenném. Kabát belső zseb szerintem jó, hely, de attól függ hogy esik az ember.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Aldiba most vannak bicajos nadrágok, stb. Ezek jó cuccok? Látom mindegyik párnás. Van dupla rétegű is. Egy normál 20-30 km-es tekeréshez, főleg aszfalton milyen bicajosnadrág vált be nektek? Mire kell odafigyelni, hogy hosszú távon is kényelmes legyen.
jjeahh:
Nagyon szép helyen voltatok. Én is szívesen tekernék többedmagammal egy jót.[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz stickermajom #224736 üzenetére
-
torma1981
veterán
válasz pittlaren #225100 üzenetére
Ismerősök, nagy bicajosok mind mondják ez a jövő. 1x hajtások. Felesleges már az első váltó. Nekik is 1x12-es van. Hegyre másnak, de aszfalton is tud menni. Univerzális.
Nekem is most lesz átalakítva a 2x10-es hajtás. 1x10-re. Adapter tárcsa +34-es tárcsa helyett elöl 36-os. Hátul 11-42-es sor. Aszfalton is gurulós, de kisebb emelkedőket is lehet menni vele. Pl Orfő-Pécs. Normál használatra bőven elég lesz. Viszont nincs gond az első váltóval, stb.
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Egy használt bicajt szeretnék venni, de sajna nem találok futárt ami lehozná.
Vagyis hol keressek? GLS? MPL?
Csomagolást azt tudom hogy kell, de doboz nélkül lehet nem hozná le senki sem.
-
torma1981
veterán
válasz Hasaggymeg #270078 üzenetére
Az nem a hasa.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Minőségben nagy a különbség a Riverside 500 és a 900 között? Hétvégente normál tekerésre, normál tempóban, néha kicsit jól megtaposva. Főleg aszfalton, néha köves erdei út.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A Honor központjában próbáltuk ki a Magic7 Prót
- Mini-ITX
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?