Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
válasz lsebestyen #21617 üzenetére
Volt már vele kocsmázni, lett is belőle 3 hónap betegpihi, jól tudom?
-
hoffman_
nagyúr
válasz lsebestyen #21617 üzenetére
ráhibáztál barátom, ez pontosan így lesz ellenben szentkuti kolléga elvétette, mert (akkor) nem kocsmában voltam! hanem dolgozni - utána mondjuk volt egy kisebb hepaj a melóhelyen (egyébként rengeteget járok vele az éjszakai életbe, nem szokott baj lenni belőle soha, oda kell figyelni a mértékre az elején, ennyi a trükk)
zoli03:
sapim se rossz, valóban, de azonos árban azért a dt mindig jobb. az acor-ról szervizes cimbora mesél jókat mindig, a novatec-ről nekem van 2 éves pozitív tapasztalatom(eső, hó, mínusz, forróság, mindent megeszik), a sturmey-t jóbarátomnak építettem be, és nagyon jól megy azóta is, sokszor esőben. annyiban igazad van, hogy ezek közül valóban a miche képviseli a legmagasabb minőséget. annyi apróság, hogy a kövi bringát én is miche agyakkal akartam építeni, viszont a súlyadatokkal nem voltam megelégedve, ha jól emlékszem.
Stauffenberg:
nincs kizárva, csak kell hozzá sok szerencse, rengeteg türelem, meg nagykeres barát se árt, ha van a háznál. meg persze a használtpiacon lehet jókat fogni. nekem is sikerült, de nem eleget, én azért átléptem a 100-at anno. a váz sarkalatos pont, milyen a gyári állapota, mit szeretnél csinálni vele(csiszol, fest, papucsol, stb) és te csinálnád-e ezeket. Cathfaern jól mondja
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin topic
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest