Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
hmm...és versenyszerűen nyomod mindkettővel? Én pl ott buktam el a vasárnapi OB-t, h a váltóm nem akart váltani egy lósznál, és annyira elmentek h esélyem se volt befogni a mezőnyt...Pedig 105-ös váltó...Azért egy tiagrát egy szintre hozni egy DA-val...hát nemtom
szerk.: neked lehet hasonló, de akkor írd oda h mire használod, szerintem úgy korrekt
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
A karodra hogy jött ki a 71? Váll tetejétől ujj végéig? Érdekes, én 183 vagyok a vázam 62-es 13-as stucnival, így kényelmes. Próbáltam kisebb bicót de azon megfájdult sok mindenem. Viszont egyeneskormányom van, szóval ha fékváltókart fogod kicsit még előrébb van a kezed.
-
Zebu
addikt
Szerintem nagy lenne az 575 felsőcső hossz. Kb hasonlóak a méreteim. Bár érdekes, mert 183 vagyok. Nekem ezek a méretek:
Inseam: 84
Trunk: 67
Forearm: 31.5
Arm: 62.5
Thigh: 60
Lower Leg: 55.2
Sternal Notch: 148.2
Total Body Height: 183Nekem az 56-os felsőcső hossz lett pont jó!
Szunya: a felsőcső hossz a lényeg szerintem. Nem a CT amit általában méretként használnak. Az L-es Giant rapid felsőcső hossza 59.5. Azért az durva...
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Hmm ez az openstreemap egész használható lett, pozitív meglepetés. Évekkel ezelőtt néztem rá, akkor Mo-n nem sokat ért. Erre most ahogy látom az egyik legfrissebb / legbővebb bicikliúthálózattal rendelkező térkép lett (messze nem teljes ez se, de a "mintámon" messze több bicikliutat mutat, mint bármi más)
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/, eladó SteelSeries Arctis Nova 7P: https://hardverapro.hu/apro/steelseries_arctis_nova_7p_4
-
Cathfaern
nagyúr
Jogos Ráadásul a biciklis nézetük nagyon jó, teljesen kizoomolva és totál jól látni hol van bicikli út és hol nincs Nagyon szimpatikus, el is teszem talonba a geocontext mellé (már csak ötvözni kéne a kettőt, hogy openstreetmap is mutasson magasságadatokat adott útvonalra)
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/, eladó SteelSeries Arctis Nova 7P: https://hardverapro.hu/apro/steelseries_arctis_nova_7p_4
-
Zola007
veterán
könyörgöm, ez nem azt jelenti, hogy végig ezt kell inni
hanem időnként 1-2 korty, egy liter ilyennek ki kell tartani sima vízzel együtt egy 100-150-es túránMásrészről 4-7 kapszula átlagos multivitamintól (rda 50-100%) sem lesz semmi bajod, az a túladagolástól még elég messze van
Ez olcsó, 1 literre való ~50 ft.
Aki sokat edz, annak megérheti 2-5 kilós kiszerelést rendelni külföldről, nagyon jó kis izotóniás porok vannak elég jó áron készrekeverve, csak fel kell belőle 40-50 grammot oldani vízben. Abból meg annyit viszel magaddal előre kimérve egy kis dobozkában, amennyire igényt tartasz.
Csak nem kerékpáros webshopban kell nézni, mert ott van egy 2x "bringás" szorzó az árban#26871) glacious:
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Verseny az tényleg más, ott jobban ki kell centizni, hogy ne kelljen közben megállni pisilni
Ha csak magadnak tekersz, akkor mindegy, csak egy idő után könnyű összekeverni az szomjúságot az éhséggel, illetve a menetszél okozta szájszárazságot a szomjúsággal.
Emiatt van aki keveset iszik, van aki meg túl sokat.
70km-t kibírsz, ha jól időzítesz, mint a te példád is mutatja, de azt továbbra sem tartom egészségesnek, amit pl Touron csinálnak, hogy 5 órát nyomnak vizelés nélkül, akármennyire is pöpecül ki van számolva a frissítés.
Szóval szerintem ha valaki jól frissít, akkor 100km (~3 óra) meg kell állnia pisilniIso-porral könnyű a "receptet" pont azoknak írtam akinek ilyesmi nincs otthon a polcon
MÁS: Schwalbe Black Jack van valakinek?
kőnehéz Scw Land Cruisert akarok valami könnyebbre (és olcsóra) cserélni, érdemes?
LC 1.9-ben majd 90 deka, BJ-re 65 körül ír, meg tudja ezt valaki erősíteni?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
jó, akkor 90km, a dolgon nem változtat
ettől függetlenül továbbra sem jött át, hogy nem versenykörülményekről írok?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin topic
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DJi Mavic air 1 Drón
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI AVATA Fly More Combo Kit - 2 akku, töltő
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest