Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Tothgera30 #86088 üzenetére
Már ránézésre is borzasztó ez a meredek fejcsőszög. Iszonyú bizonytalan lehet ez a bringa nagyobb tempónál.
-
zack
nagyúr
Egyébént mi a gondod a fully-val? Nem elég merev?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Szép az a KTM.
Ez a Superior Team is gyönyörű, de szerintem ez nem bírná hosszútávon a súlyomat.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
6030D
őstag
Igen, ez a szín tetszik a KTM-ből, mint a tiéd, csak haveromnak van egy Life One, abban van még szürke is, az jó még bele. A SUP-ok nekem is bejönnek, de még egy XP-vel is megelégednék, nem kell Team. Viszont a linkelt Formigli nekem nem gyerebe, de csak a váz miatt (meg az a 120-as stucni...). Többi jöhetne.
(#86087) CyborGabe: ezek közül, ennyiért az RR520. Itt a fórumon is van, aki nagy megelégedéssel használja, terepen (keress vissza, vannak képek is), nem hiszem, hogy gondod lesz vele ott ahol te akarod hazsnálni.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest