- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi, de a garmin szóba nem kerülhet, csak úgy mint az apple termékei.
Az apple egy rakat szar, az konkrétan vezetékes telefon és órákat gyárt, mert 1 napot nem bír ki semmilyen eszköze
A tudását elismerem, de mit ér a tudás, ha nem tudod használni?
A garmint meg hagyjuk, azzal többszörösen rossz tapasztalataim vannak, és erősen túlárazottnak tartom. Valamint az esztétika is erős szerepet játszik.
Tehát 60/40 a felhasználása, 60 a működés 40 az esztétika.
Azért köszönöm az ajánlást, de ezzel a két márkával konkrétan csak negatív tapasztalatom van.Nekem egyébként huawei van és teljesen elégedett vagyok vele, pontos megbízható és 2 hetente töltöm, csak sajnos a mérete nem tetszik a páromnak.
-
Tin
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Megint teszel egy kijelentést olyanról, amiről fogalmad sincs, csak azért, mert neked másmilyen van.
Nekem ősz óta egy Huawei kínai "fosom" van (GT6 Pro), amit ajándékba kaptam, és bár biztosra veszem, hogy léteznek ennél is jobb okosórák, de azt erősen túlzásnak érzem, hogy leszarozza ezt valaki.
Egyrészt 2 hetente töltöm egyszer úgy, hogy a vérnyomást és az állandóra állítható dolgokat állandóan méri. A GPS-e kb 3 mp alatt belockol, és pontosabb, mint a Karoo 2, ami bár biztos nem olyan pontos, mint a szupergarmin, de bőven elég. A pulzusmérése is elég jó, de kapcsolható hozzá HR öv, cadence és speed szenzor, meg persze power meter is, én az utóbbi kivételével használom ezeket, és felüdítő, hogy nyáron majd nem kell a kezemre rohasztani az órát, mert úgy lesz egy rögzítési lehetőségem, hogy nem kell a HR jel miatt fizikai kontakt az órával. Ja, full offline térképe van, ami ride közben látható, és tud navigálni is előre beállított útvonalon térképpel, az activityt pedig feltölti automatikus Stravára vagy épp Komoot-ba. Telefonálni is lehet vele, a kihangosítója annyira jó, hogy alig észrevehető a másik fél számára, jelzi az összes értesítést, naptárbejegyzést. Alkalmazás nincs rá sok, 3rd party még kevesebb, és nem lehet vele fizetni sem, de ezeket a feature-öket a másikon sem használtam. Egy 2 órás bringázás amúgy fogyaszt rajta néhány százalékot. Amikor ősszel a hét minden napján mentem, akkor 7 nap után töltöttem fel az órát 30% körüli töltöttségről. Tud tréningeket is, de azokat nem próbáltam.
Összehasonlításként az eddig használt Samsung Galaxy Watch 4-emmel, amit a limitációi miatt csak bringázásra használtam: ég és föld. A Google alapú órák a kanyarban sincsenek ezzel.
Én elfogadom, hogy ennél még jobb a Garmin csúcs órája, de az egyrészt nem ennyibe kerül, másrészt ez az óra olyan durván felülmúlta az elképzeléseimet, hogy nem is nagyon látom azt a pontot, ahol nekem ennél jobb óra kellene.
Szóval azért ne szarozz le dolgokat úgy, hogy nem próbáltad.
-
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Azért a Polar szerintem bőven ajánlható gyártó. Az egyetlen problémám velük, hogy nincs kerékpáros kompjuterük és nem tudja egy az egyben kiváltani a garmint. (plusz nekem több évnyi adatom van a connectben, amit nem tudnék onnan kivarázsolni).
Egyébként a garmin baromira túlárazott és azért van hülyesége bőven. Mondjuk 6 éve nyúzom az 530-at hidegben-melegben és tök jól szuperál még mindig. De azért nem kell fanboykodni egy gyártó mellett se, szerintem.
Sőt európaiként én inkább annak örülnék, ha le tudnánk válni az amerikai gyártóktól és ehhez pl. olyan cégek/gyártók kellenek, mint a Polar. #buyeuropean
-
válasz
parandroid
üzenetére
a jóisten mentsen meg az almástól. többet van töltőn, mint kézen. soha többé. társadalmi összejövetelekre, reprezentálni kiváló, ellenben minden másra alkalmatlan.
a telefonjukhoz hasonlóan egy nyomorult ébresztőt alig lehet rajta értelmesen beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A tudását elismerem, de mit ér a tudás, ha nem tudod használni?
Hasaggymeg