- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiss66
senior tag
válasz
ZavaBalazs #321918 üzenetére
"...és van az a törés is benne, hogy ne legyen annyira magától értetődő mozdulat a nyitás."
igen, ezen én is gondolkodtam, hogy az a biztonsági megoldása
"miért is esne, feszítve van a lánc"
igen, csak én olyan esetre is gondoltam, hogy mi volna , ha nem volna feszítve)pl a szerelő mondta, ha véletlenül ledobja a láncot, akkor lehetett volna gubanc, hogy nem lett volna feszítés. De akkor, ha le is dobná a láncot, a bizonyos törés megvédi a széteséstől
akkor így rendbenReFleXx: "En esztergaltatnek a haverommal jobb patentszemet hozza"
az jó ötlet, ólom-alu-öntöttvas ötvözetből
(gondolom ezt abból az indíttatásból írtad, hogy írtam, hogy a Tioga pedálhoz jobb zárókupakot esztergált, mint a gyári.
De az tényleg baromira stabilan van a pedálban(sose esik ki verzió), úgy kell belőle kikinlódni, ha az ember ki akarja szedni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest