Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- ALZA vagy eMAG?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz Fall-N #293236 üzenetére
600-650€ talán egy 105-ös szett, min. a 800€ aluváz+villa, 300€ kerékszett, nyeregcső-nyereg-kormány-kábelek még legyen 200€, 2 db minőségi külső + belső 100€.
és még nem vettél semmilyen szerszámot.ennyiért ki lehet fogni komplett bringát is.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
parandroid
félisten
válasz Fall-N #293236 üzenetére
Azért ne essünk túlzásokba, egy full gyári, alap tiagrás országútit most is meg lehet csípni 1000 euróból, arra már csak akkor kell költened, hogy neked nem 'elég' az a váltás, vagy kell egy jobb kerékszett, vagy ilyesmi. Használtan meg gombokért mennek a felnifékes, tiagra/105 gépek, nem mai darabok, de őszintén... Nekem is a 3 országútiból kettő felnifékes (jó, mondjuk a görgőn olyan mindegy), egy tiagra, kettő 105, és csak az egyik karbonvázas. Nem mondom, hogy nem érzem a különbséget, de hogy megért-e 3x annyi pénzt új áron, azt csak azért mondom, hogy igen, mert ilyet akartam, és kész, szóval nekem megérte. De tekerés közben hogyan lenne már valami 3x jobb? Ok, erősebb, határozottabb, jobban adagolható a fék, ez talán a legfontosabb különbség, másodiknak hoznám azt, hogy a karbon váz azért komfortosabb, harmadiknak meg ott a súly, ami a mi szintünkön olyan mindegy, amikor a teljes rendszer 10,1 kg, vagy 11,3. Ilyen apróságok meg, mint geo, szín, vagy menőségi faktor meg luxusprobléma, lássuk be.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest