- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kro
tag
válasz
jjeahh #273395 üzenetére
Most jelenleg nem kell semmi, bízom benne az új bringán nem kell egy darabig nagy szervizeket ejtenem. Alap szerszámok mondhatni megvannak.
Csak nézegettem ezeket a csapágybehúzó szerszámokat és elég drasztikus ára van a jobb daraboknak, aztán innen merült fel, hogy esetleg mivel nem napi használatra kell, megtenné egy egyszerűbb is majd, ha csereérett lesz a kormánycsapágy. Carbon vázba lehet nem 10-es menetesszárral kellene behúzni, illetve nem is annyira a menetesszárral van a baj, hanem inkább az adapterek amik jobban segítenék a központos húzást és a csapágyház se sérüljön.
Illetve néztem a középcsapágyam, ami nem a sima press fit, hanem az a fajta ami két menetes félből tevődik össze (hajtókart kivéve úgy láttam, nem tudom mi a szakszerű neve), de ehhez meg eddig nem találtam kihajtó szerszámot. A sima TL-FC32 kulcs kicsi rá, de a minta stimmel, csak 49mm-es verzióba kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Futás, futópályák
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest