- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
chubby2o6 #256129 üzenetére
A középső B alatti völgy rátolható koppig az alatta levő görgőre, csapszegre...pont ilyen mérőm van és minden 12s alatti láncot az 1.0 és 12s-es láncaimat .75-ig hagyok cseréig, így megy egy sor 2 láncot (~15e km)
#256132MPowerPH...miért az XX1 az árán kívül miben különbözik az összes többitől?
Számomra mindig értelmezhetőbb az on-off, mint lesni meddig is ment be valójában, vagyis ha koppan akkor kuka, ha nem akkor mehet.
-
andrisbandi
őstag
válasz
chubby2o6 #256129 üzenetére
Én is így szoktam mérni.
Fölül, a patentet kikerülve, több helyen, a pedállal kifeszítve a láncot.0.75- 0.8-nál legkésőbb érdemes lehet cserélni a láncot, a sor így még (valószínűleg) elvisz egyet.
A kopottat sem muszáj kidobni. 1-ig talán még használható lesz felváltva ezzel a sorral.Ha az egyes már beleesik, egyben kell cserélni őket. Nálam legalábbis így volt (szervíz), amiatt vettem nyúlásmérőt. Időben új lácra váltva sokkal csendesebb is a hajtás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyomtató topik
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest