- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sok érdekességet láttam már én is, egyik kedvencem mikor egy e-bike montira apuka vett egy felsőcsőre csavarozható gyerekükést és a lábtámaszt úgy oldotta meg, hogy egy vastagabb faágat a villához macgyverezett valahogy.
Viszont abból messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni, ha egy monti nem saras. Én is, ha nem muszáj nem megyek sártengerbe (nem mindig volt így☺️ ), ha olyan a talaj minősége akkor simán elmegyek betonon mászni.
[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
Ringman
nagyúr
ahogy nézem a bringádba belefér egy 58 mm-es/2,25"-os külső, azzal bőven lehetne lazább terepen is menni egy arra való külsővel, ha mégis szükség lenne rá, egy sima földutas túrát meg a jelenlegivel is, max keréknyomást kell csökkenteni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest