- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony UBP-X800M2 régiómentesítés
- Asszociációs játék. :)
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- TOTP generátor PHP-ra
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz Hasaggymeg #221209 üzenetére
Elvileg OEM gyártott vázak ezek, de ahogy írod, lehet hogy az exportra szántaknak a MEO-ja szigorúbb. Magam részéről már nem rendelek Kínából, mióta lassú a szállítási idő (Covid óta), meg még megy rá az ÁFA (+ VÁM is a drágább cuccokra). A garancia meg horror ilyen messzire és itt az állam nem állja a postaköltséget, mint kínai barátunknak.
Lehet alig használt vázakat kapni pár helyen, van sok alu, karbon. Ha nem lenne gyártási nehézség, akkor lenne pár Decathlonos váz is örökös garival. Külföldi vásárlás nálam maximum EU-n belül érdekelne, de manapság nem feltétlenül olcsóbb ott sem. Főleg a 400 Forintos Euró mellett.
Nemrég volt nekem aktuális a váz vásárlás, hát nem nagyon van újan választék. Nem tudom hová tűntek a jó régi magyar márkák (Mali, Altrix (volt Neuzer), Montana, Magellan), akik elérhető áron adtak modern vázakat. 2010 körül még volt belőlük választék.
-
andrisbandi
őstag
válasz Hasaggymeg #221209 üzenetére
- Pedig kíváncsi lettem volna a magyarázatukra!
Weben rendeltem régebben amcsiból (USA> mailbox.de> HU) https://www.keenfootwear.com/
4 bőr cipőt/bakancsot... amiből 3-ban egyáltalán nem volt cérna/varrás.
- Csak annyit mondtak, h vissza veszik, és németből állják a szállítási költséget.
Hiába kértem, nem magyarázták el ez a hiba hogyan lehetséges....Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest