Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz
szuszinho #193011 üzenetére
Huhh, hát én erről nem tudnálak lebeszélni, szerintem komoly gép, jó felszereltség, és a képeken az állapot is rendben van. Lehet a montis mesterek látják ha van baja, de nekem nagyon tetszik!
Vedd meg!
peterkeT, pontosan, így gondolom én is, nem azt a 2-3 drága cuccot bánom, hanem azt a 10 másikat amin keresztül eljutottam ide. Ha azoknak az árát is drágára költöm jobban járok. De ezt az utat mindenki bejárja, senki sem vesz egyből drágát, csak később hiszi el hogy tényleg jobb.
immi77, a Decás 500-as vagy a Racer széria már nem gagyi, és tényleg könnyű a próba és a visszaküldés is, érthető döntés ott kezdeni. Csak tudd, hogy bőven van feljebb
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest