Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz 6030D #150343 üzenetére
Szerintem semmire sem jó.
Sebességből és súlyból számitja, nem veszi bele a szelet(ami mindig van) es a lejtőt sem hiszen alig tekerek lejtőn ha nagy a sebesség akkor ő azt mivel nem tudja mivel érem el így azt gondolja kitekertem(pedig van fordulatszammero a hajtókaron őssze kalkulálhatná a fordulat-lejtő-sebesség hármasból de nem.
Illetve az se mindegy hogy az adott sebesseget milyen bringan érem el(hasalva egy orszagútin virsli gumival karbon kerékkel vagy félig kiegyenesedett pozicion egy fitness bike on 37es túragumival)
(Azt nem tudom hogy vajon az elevate se kalkulálja a wattot a fordulatszámmal vagy sem, nem értem a leirasat)
Aztan csinal olyan kiugrásokat amira nincs magyarazat pl egyenletes sebesseggel tekerek de egy egy masodpercre vannak kiugrások sokszor vicces ertekekkel(1000w stb)[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Az szuper......mert volt olyan egyszer, hogy átlag 499W-ot produkáltam a 72kg súlyommal 6 km-en. ....mondjuk ekkor 40 Kmh-s átlagot kellett tekernem a dögnehéz montival (hátszélben). A normál wattom kb 180-220 körül van hosszabb távokon...szóval szerintem is reálisnak tekinthető a strava.....kivéve a szélviszonyok extrémitásánál....mert azt nem tudja figyelembe venni...sajna
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
itouchfan
senior tag
És ha adott szakasz, ugyanolyan sebességgel, de az egyik nagyobb áttétellel, 60-as cadence-szel, a másik kisebb áttétellel 90-es pf-fel, akkor is ugyanannyi watt jön ki?
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest