Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkink
aktív tag
válasz Runner_fxr #104320 üzenetére
Matricára válaszolva,bármilyen dekor fóliás meg tudja csinálni max fél nap alatt pláne ha még minta is van amit le tud tölteni oldalakról mi csináltattunk már felnire,a 4db úgy hogy a srác a régit leszedte és felrakta az újat 5000-be került.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Akitől én rendeltem USA-beli,mégis megérkezett úgy 5-6 napon belül.Ez volt az első előreutalásos,és első ilyen íbéjes vásárlásom.
(#104322) zoli03...azt persze nem mondhatod meg át fog ugrani,vagy sem,hisz az a lánc és fog egymáshoz viszonyított kopásának mértékétől függ,az első tányérnál meg pláne nem,hisz egy nagy tányéron még körfűrészszerű kopással sem ugrik meg.Az viszont megsaccol6ó,hogy illene cserélni.
(#104324) PartyNewl...nincs környezetedben influenzás? Csak mert inkább fertőzés (sőt,biztos az,ami ott volt már és amit aztán az esetleges fázás indított útnak) az oka az ilyennek.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
zoli03
őstag
Extrém esetben igen, ha nagyon el van kopva (cápafogas). De pl egy mai, millió fogprofilú hajtóműnél hogy mondod meg? Maximum ha van egy ugyanolyan új, és azzal összehasonlítod. Vagy egy nem teljesen elkopott hajtóműnél hogy állapítod meg? Szemre szerintem közel lehetetlen megmondani, hogy elviszi-e az új láncot vagy nem (most arra gondolok, hogy beleesik a láncba a láncnyúlásmérő 1%-os része, de nem használták abban az állapotban sokat. Nem arra, amikor már nem lehet tekerni a biciklivel, mert minden kigyorsításkor ugrik a lánc, ott persze egyértelműen látszik a fogon). Ez nem olyan, mint egy lánc, hogy belemegy a láncnyúlásmérő 0,75%-os része, aztán csere.
De ha felrakod az új láncot, úgyis kiderül, hogy elmegy-e rajta, vagy cserélni kell.
Ez az én véleményem, lehet valaki mégis szemre megmondja. De én mindig csodálkozok, amikor valaki berak egy képet a hajtásáról, egyik ember azt mondja, hogy ez kuka, a következő meg azt, hogy ez még simán elvisz egy új láncot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest