Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
cseter
tag
válasz Hasaggymeg #50789 üzenetére
Bizony direkt megneztem,ami nekem van abban csak 14"coll van
-
cseter
tag
válasz Roland93 #51118 üzenetére
Mehetett volna lejjebb az ülés? Na figyú mikor lábad közé veszed a gépet a felső vázcső kényelmesen el kell hogy férjen a férfiasság avagy a nőiesség alatt,pl.arra az esetre ha lecsusznál a pedálról,a nagyobb váz amúgy hosszútávon,kènyelmesebb,a kisebbel ügyesebben tudsz manőverezni,de ha teheted mindig próbáld ki az adott paripát a geometria különbségek és az adott testmagasságnál lèvő vègtag hossz mèretek nagyon eltérhetnek,a nyereggel illetve a stuccni hosszával meg tudsz variálni ha szükséges,szerk:èn pl. 18-as azaz 45centis vázát használok a 170centimhez ami jelen esetben nekem határ eset de én ezen érzem jól magam!
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
Tisztelt fórum társak, van egy Kryptonite-evolution-mini-5 lakatom kétszer használtam,mèg a fittnesz kerómhoz vettem,dobozzal kulcsokkal,vázra rögzíthető tartóval,számlaval,cserèlnèm nagyobb minőségi u lakatra,hátha van itt olyan akinek meg a kicsi jobb lenne!
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
válasz Tothgera30 #51184 üzenetére
Ez nem rossz vétel ár -ertek arányban, viszont nem áll meg 12-13kg -ban,de Full felszerelt!
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
Van egy olyan problémám hogy az új cube montimon,máris nyöszörög a nyereg(scape active 8),kb 100 km van bene de ki@szottul idegesít,a kérdésem az lenne hogy ezek ilyen silány minőségek és csere vagy egyéni probléma?
-
cseter
tag
válasz andrisbandi #51364 üzenetére
Inkább az utóbbi, de megpóbalom a lehetőségeket (érzékeny vagyok ezekre a hangokra)köszi
-
cseter
tag
válasz Because #51462 üzenetére
Nekem is 3x10 van, és szerintem jó, de tény hogy gyorsabban kopik minden illetve gyorsabban nyúlik a lánc, ezt karbantartással azért lehet lassítani, nem tudom miért akarsz 2x7-8 sebit sokkal szegényesebb áttételeid lennének, mondjuk nagyban függ az erőnlétedtől is,szerintem amennyit ráköltenèl az új rendszer letrehozasara,abból még jó pár szezont elmuzsikalna a 3x10es szetted!
-
cseter
tag
válasz EnergyCoke #51709 üzenetére
Csak fikazzak lehet a 29es 27,5 most a divat meg könnyebben atgordul az akadályokon stb.aki olyat vesz egészségére, magam részéről a 170centimmel elég hülyén érezném magam egy 29-esen, a 26 előnye meg mindig a sulyban robbanekonysagban,illetve kisebb mivoltabol az "erosebb"kerekben relylik,szerintem túl nagy dolgot csinálnak ebből a mekkora a kereke a montinak dologból, nincs értelme hisz mind a 3-kerekmeret kapható lesz az örökkévalosagig!(egy amatőr bringas)
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
válasz Napfénysüti #51733 üzenetére
"Sőt nagyonis úgy tűnik hogy a 26 fog eltűnni"erre kíváncsi leszek, hisz még mindig keresett kategória nem versenyző szegmensben,de ha így lesz legfeljebb igazad volt
-
cseter
tag
válasz Runner_fxr #51904 üzenetére
Gratulálok, nagyon szép jószág!
-
cseter
tag
Sziasztok a hajtókar rögzítő csavarom időközönként lelazul,mi ennek az oka illetve hogy lehet ezt megszuntetni,a bringa új,400km -ert tettem eddig bele de már vagy 4-szer húztam utanna a hajtómű típusa Shimano Deore FC-M522!
-
cseter
tag
válasz Hasaggymeg #52137 üzenetére
Köszönöm,neked is Ivana,az lesz
-
cseter
tag
Sziasztok egy kérdés mai tekerèsnèl észre vettem hogy az első kerékagyam jobb oldalán lévő porvedő nincs a helyén visszanyomkodtam mert még volt vagy 15 km-erem hazáig amire hazaèrtem meg láttam hogy elég nagy mennyiségű zsírt dolgozott ki magából, ez mi vagy ez csak úgy le tud jönni? Mit csináljak vele?szerk.:a kerékagy shimano hb rm66
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
válasz Hasaggymeg #52283 üzenetére
Akkor valami gáz van bár nem értek hozzá meg ma dolgozom de ebből szervíz lesz,amikor észrevettem tegnap hogy lejött nem gumi volt hanem valami műanyag és mögötte láttam a csapigolyókat én meg csak visszanyomtam,na mindegy viszem dokihoz köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
Szeretnék venni egy Vdo m6-km órát, valakinek tapasztalata róla?
-
cseter
tag
Sziasztok egy kérdésem lenne! Az egyik kedves ismerősöm közfoglalkoztatottaknak keres bringákat úgy 30-40db kellene egyszerű egysebessèges városi ami lényeges új kell hogy legyen, hol lenne érdemes körbenèzni neki,valamit tudnátok ajánlani köszönöm?!
-
cseter
tag
válasz Hasaggymeg #53403 üzenetére
Meglátjuk,az ötlet nem rossz
-
cseter
tag
Szerbusztok kerékpárosok! Egy kérdésem lenne mennyit lehet kérni egy RockShox recon silver teleszkopert,levegos,olaj visszaút csillapítással, fel éves makulátlan, karcmentes pop lock kar? 26-os,csak tárcsát fogad
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
-
cseter
tag
Üdvözlet! Egy kérdésem lenne:a cannondale 10ev körüli
Mtb kerekparjai megkimelt peldanyaiba megeri fektetni? Nem volt soha de nagyon tetszenek, elsősorban anyagfaradas,teleszkopok szerelhetosege-szervizelesere gondolok?[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
Sziasztok! Szeretnék venni használtan egy országúti kerékpárt lenne rá max 140000ft-om,tudnatok esetleg linkelni pár db,bringát amit érdemes lehetne megnézni? ,rólam annyit hogy eddig mtb,fittnes,ss,trekking, gepeim voltak most elkapott a szele az orszagutizasnak,elég alacsony vagyok 169cm, úgy gondolom ezért 51-52 méret lehet nekem jó ,geometriatol függően,köszönöm előre is!
-
cseter
tag
sziasztok itt az új vasam egy olasz kis paripa,az első országúti keróm,az a kérdésem lenne tudtok e erről a márkáról -típusról valami közelebbit,mert én annyit találtam hogy olasz és veronából származik.Évjárat ilyesmi érdekelne?Grandis a márkája,felszereltsége hajtás,váltás,fék campa veloce(fékváltókar az új veloce)kerékszett miche rx3!
[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
válasz Hasaggymeg #60678 üzenetére
Igen (gonoszok vagytok)
-
cseter
tag
válasz Napfénysüti #60794 üzenetére
Köszönöm, igyekszem
-
cseter
tag
Van itt tapasztalata valakinek homokfuvas-porfestes,illetve fényezés terèn?Szeretnek az egyik bringamnak új színt adni és érdekelne hogy melyik lenne a tartósabb-szebb?ha tudnátok ajánlani helyet ahol minőségi munkát csinálnak megkoszonnem!
-
cseter
tag
Bryton rider 310-et használ valaki?
Megéri az árát?[ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
Nekem legfőképp a kompaktság és a magasságmérés ami mérvadó és izgat,meg persze az hogy alpból csak ráteszem a bicóra és ennyi!
Most egy alap vezeték-nélküli kls kütyüt használok , de az nem tud magassági adatokat.
Meg persze azon ott van a jeladó meg a mágnes ![ Szerkesztve ]
-
cseter
tag
válasz IMIIKE1998 #96214 üzenetére
Kinek mi!
Amúgy a koskormànyon való “fékváltókar”fogás sokkal közelebb van a csukló természetes helyzetéhez mint mikor egyenes kormányt markolászol!
Meg kell szokni ezt is 👍🏻 -
cseter
tag
Akkor kifogtam egy selejtet valószínű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor
- DJI FPV Drone ÚJ szett SOHA nem használt 0h repülési idő
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest