Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
don pardon
aktív tag
Sziasztok!
Múlt héten írtam ide, és most megint zargatnálak titeket kicsit. Szóval ugrott a lánc és tegnap kicseréltem egy újra és most is ugrik. Csak bizonyos fogaskerekeken. Ha a legkisebbtől nézem akkor az 1,3,4,7 fogaskerekeken ugrik. Nézegettem de nem nagyon láttam különbséget rajtuk, meg fura lenne az is hogy csak ezek vannak elkopva a többi nem.
Valami ötletetek van erre?
köszi
egy elvonási tünetekben szenvedő biciklizni vágyó -
don pardon
aktív tag
Sziasztok!
Remélem bepofátlankodhatok egy kérdéssel.
Az lenne a gondom, hogy kicseréltem a hátsó kerekem (fogaskeréksorral együtt) és azóta ugrik a lánc. Ami fura nekem, hogy csak minden második fogaskeréken történik ez. Tudtok valami ésszerű magyarázatot adni erre? (A fogaskerekek nekem jónak tűnnek, de mondjuk nem vagyok túl tapasztalt ilyen téren) Meg hogy mit kéne cserélnem? láncot, fogaskeréksort vagy mind2őt.Köszi szépen
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest