- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
Cathfaern #48099 üzenetére
Ok rendben, ezt eddig nem tudtam, köszönöm az infót
Ezek a polar mérők nem az olcsóságukról híresek ahogy látom
Nekem amire kell, főleg a kalória égetés (it-s munka miatt, napi 8 vagy több óra ülés sajnos meglátszik, amin változtatni szeretnék), ezáltal tartani a 130as pulzust, meg esetleg azt látni, hogy mennyire fejlődök stb... mivel kezdő vagyok, a célnak most ezt találtam, később lehet gondolom majd komolyabb is. Ez szerintem még árban is elmegy, vagy neked/nektek erről mi a vélemény?Van egy épített országúti bicajom, korábban linkeltem az adatait valamint raktam fel egy képet is, szerintetek rendben van, nekem nagyon tetszik, jól tudom vele a tempót tartani, amire viszont rájöttem, hogy nem a Budapesti bicikli utakra való, de a reggeli munkába járáshoz most teljesen tökéletes. De azért még 1x berakom, hátha valaki elsiklott felette
Csepel Rapid 3* 50-es váz, Gipiemme duplafalú szegecselt trekkingkerék kazettás agyakon, 21seb. Shimano TZ - Suntour vegyes hajtás, Saccon V-fék, Selle Lucky nyereg, Rubena 32-622 defektálló külső.
A srác aki napi szinten több bicajt rak össze, benne országúti/fixi és a többi ajánlotta a 168-as méretemhez az 50es vázat, szerintetek
Ez napi 8 km kb, 4-4 oda és vissza, ezért a múlt hétvégén kinéztem magamnak egy nagyobb útvonalat. Erzsébet-híd - Nagykovácsi majd vissza, ha minden igaz, ez olyan 13-15km, ami tudom sokak szerint kevés (összesen 30km, szinte 0 pihenéssel)
Kocsiról és motorról váltottam, ez egészségesebb na meg gazdaságosabb is
Szeretném magam túlteljesíteni, nem időre menni, csak magamhoz mérten mindig jobban teljesíteni.
Milyen útvonalakat tudtok egy kezdőnek ajánlani, ahova egy országúti bicajjal is jól el lehet menni?SZERK: több bicajos ismerős/kolléga tanácsolta, hogy ha belejövök, akkor a pedálokat cseréljem le "SPD" -re
mert hogy azzal elvileg jobban lehet menni, meg a lábat erősíteni...
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Asus VivoBook s14 Flip /i3-1315u/16/512ssd/14/FHD/IPS/Touch/HUv
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest