Hirdetés

Aktív témák

  • ludsimon

    veterán

    MA NAP TANULSÁGA, ha ismeretlen helyre mész outi/slickel:
    - soha ne próbálj meg télen, nedves, esős, eső utáni nap földútra menni!!!!!!!
    - mindig legyen feltöltve pénzzel- és akku is legyen feltöltve, hogy tudj SOS- hívni
    - de leginkább soha ne próbálj meg átvágni egy traktor által feltúrt mezőn, soha senki nem fog rádtalálni!

    Mai élmény feledhetetlen volt, és nagyon tanulságos!!

    Elakadtam 5 km-re az aszfalt úttól a bokáig érő sárban a slick gumikkal és a nyakamba kellett venni a bringát és úgy döntöttem nem fordulok vissza. Szóval 15 kg + minimum 3 kg sár felkaptam a nyakamba és tovább mentem, de BOKÁIG érő sárban alig tudtam lépni! Embert próbáló feladat volt, el kellett döntenem összeszedem magam és valahogy kievickélek a főútra, vagy pedig visszafordulok, amit nem akartam. Hát nekivágtam a kb 6-8%-os traktor által felszántott dombnak, hát az embert próbáló volt 18 kg-al a nyakamban, + a lábam alig bírtam kihúzni a sárból.
    Aztán átvergődtem a felszántott részen és jött a csalódás. További 4 km-t kellett a nyakamban cipelni a monstrumot, mert teli volt tövisbokorral és 1 db belsővel nagyon necces volt, úgyhogy nem kockáztathattam!!
    Valahogy csak átjutottam és kijutottam a főútra. Majd Veresegyházon egy kútnál lemostam a sár nagyját, hogy ne kelljen 18 kg-ot hazacipelnem.

    Közel 2 órát szenvedtem gyalog, ADATOK, KÉPEK, VIDEÓ LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2 db őzet is láttam kb 30-40 m közelről! Annyira elhagyatott volt, hogy sztem ha nem lett volna állóképességem és ott összeesek csak tavasszal találtak volna rám..

    undefined

Aktív témák

Hirdetés