- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
1. Tengelytörést kapott a bicaj (gondolom). Ha gurulok vele, akkor egyenesen megy a hátsókerék, ha viszont meghajtom a pedált, akkor egyből kicsapódik a kerék bal vagy jobb oldalra (már nemtom melyik) egyből a váznak... ferdén menne... De egyenesen gurul.
Kérdés: Tengelyt cseréltessek benne, vagy az egész komplett hátsókereket?2. A fenti hibát, szerelővel végeztessem el, vagy próbáljam meg egyedül, a hátsókereket levettem, nézegetem, hogyan kéne leszedni a fogaskerekeket... de ha levenném is (lefeszíteni a kerékről) visszarakni már kérdéses lenne... esetleg célszerszám nélkül lehetne ezt odahaza?
3. A másik fontos dolog a kerékpárral kapcsolatban, hogy egy összteleszkópos monti, csak egy Hauser márkájú, de már 10 éves
. Én ahogy tudtam karban tartottam, de célszerszámok nélkül például a tengelyeket sosem szedtem szét, benne nem zsíroztam, max ahogy tudtam szilikon spray. Mert lehet mégis akkor már jobb egy szerelőhöz leadni és végezzen rajta egy komplex felújítást? Egy ilyennek mennyi lehet az ára?
4. Egerben van megbízható kerékpár szerelő, vagy akit tudtok?
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vírusirtó topic
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest