- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
dany27
őstag
-
dany27
őstag
-
dany27
őstag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ugye elvileg kötelező viselni láthatósági mellényt olyan helyeken ahol nincs bicikli út. Nos ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Mindenképpen olyan sárga "kukás" mellényt kell viselni vagy elfogadnak helyette mást is? (más egyéb fényvisszaverő csíkkal ellátott öltözékre gondolok...)Előre is köszi!
-
dany27
őstag
Ühmm mázsa körüli tömeg.... 82-83kg annak számít??

-
dany27
őstag
Üdv!
Ma volt egy kis időm így utánna jártam hogy milyen meridákat(CrossWay) tudnának adni az én árfekvésemben:
2010-es modellek:
-TFS 800V 182.900Ft
-TFS 700V 154.900Ft
-TFS 400V 139.900Ft2011-es modellek:
-TFS 300D 189.900Ft
-TFS 500D 224.900FtEbből nekem a 800V a legszimpatikusabb, igaz tárcsa is jó lenne, de szerintem a többi cuccban a 800V jobb mint az idei 300D.Ezért néztem tavalyi 800D-t is de az kb 50k-val több a V-fékes verziótól kérdés hogy megér-e ennyit a disces verzió??!
(Fékhatásra gondolom jobb de nem hiszem h kihasználnám) Jó igaz annak a féknek úgy 35k darabja+ akkor még hozzá a másik agy.... Am boltos csávó azt mondta hogy az Avid ami van a V-fékesen az bőven elég fékerőt biztosít ha csak túrára használom, illetve aszfaltra bőven elég. Én is így gondoltam meg később letudom cserélni tárcsára ha nagyon arra lenne szükségem. Meg még azt is felhozta a 2011-es 300D és a 2010-es 800V-hez hogy hogy a 800V integrált hajtóművel rendelkezik ami jobb mint ami a másikban van.Ti melyikre szavaznátok??
Előre is köszi!
-
dany27
őstag
Bemegyek egy intersportba, ott azt hiszem hogy vannak KTM-ek legalábbis tavaly láttam párat.(Tehát nem mást nézek meg csak egy másik Lifeot aminek, elvileg egy a váza, legalábbis itt valaki azt mondta) Ha szerencsém van akkor most is lesz valamelyik Life. Ott kiderül minden. Ha meg nem KTM lesz hanem találok egy kedvemre való Meridát(ami eddig nem sikerült), akkor azt meg még egyszerűbb lesz. Remélem nem soká rakhatom már bele a kilómétereket

A héten lesz időm benézek egy két bringa boltba és megnézem mit adnak ebben az árban felénk. Osztok, szorzok és döntök
-
dany27
őstag
Nem az hogy nem szimpatikus hanem, minek vegyek megint montit ha egyszer csak aszfalton megyek. Megnem tudom most neked mondani hogy mikor jártam utoljára erdőbe vagy hegybe a montimmal.
Nem célom a full aszfalti gép. Ezért mutattam azt a KTM-et mert az nem teljesen outi mint az a bemmex amit linkeltek ide. Jah és nem minden áron akarok KTM-et. Ha ebben az árkategóriában(150-200) van más márkában jobb vagy ugyan ilyen, szimpatikusabb akkor azt veszem.(Merida, Kelly's pl)
Csak néhány előnyét szeretném élvezni: vékonyabb, nagyobb kerék. -
dany27
őstag
Bocsi de milyen márka ez a Bemmex? Lehet hogy tudatlan vagyok de én még nem hallottam róla

Köszi!
-
dany27
őstag
dqdb: 180 alatt vagyok 1-2centivel. Amúgy más típust tehát nem Life Crosst szerintem nem lesz téma kipróbálni, szval a vázméretet betudom lőni.
F_Gergely: ez a 60ezernél többet nem adnék érte dolog egy kicsit erős túlzás ezt remélem tudod! Valamint én nem MTB-t szertnék szval nem tudom hogy miért linkeltél nekem csupa monti bicókat....
Bitang_1975: Köszi a tippeket majd megkukkantom őket

Összegezve, mindenkinek megnézek más márkát is ma este, és kisütöm hogy ebben az árkategóriában mivan olyan aminek hasonló felszereltsége van!
Köszi a tanácsokat!
-
dany27
őstag
Kössz! Akkor lehet hogy dobok nekik egy mailt vagy rájuk csörgök hogy milyen modellek vannak. És ha van olyan ami számomra érdekes lehet akkor lehet leugrok busszal.(Az még mindíg olcsóbb mintha kocsival mennék. A mai benzin árak mellet meg pláne....)
Am igen magam ellen beszélek, csak érdekel az az eshetőség ha nincs egy adott modell mondjuk ott sem, ilyenkor mi a helyzet. Zsákba macskát veszek?? Akkor már gondolom nem mondhatom hogy bocs de nem.
-
dany27
őstag
Hát én sem konkrétan így terveztem a de környéken nem igazán kapni KTM-et. Egyedül Zalaegerszegen van hivatalos forgalmazó(KTM oldala szerint). De most ez is olyan dolog ha ott nincs neki akkor megette a fene. Mert az addig ok hogyha ott venném na de mi van akkor ha nincsen neki lehozatja nekem és nekem nem tetszik a való életbe?
Am épp ezért gondolkodtam más alternatíván.
Ami könnyeben beszerezhető lenne itt a környéken. Ilyen a Merida, Kelly's.
Ezeket is néztem E-bikeon, itt könnyeben összehasonlítom, könnyeben átlátom. De arra jutottam hogy ebben az árban ez a legjobb ár/felszereltség arányú keró. Ez lehet akár azért is mert ugye ez tavalyi míg lehet hogy a Meridák idei modellek és azokra nincs %.Ha tévednék javítsatok ki, mert én is csak ember vagyok és hibázhatok!
-
dany27
őstag
Hali!
Tavalyi példányt hol kapok szerinted a környéken(Keszthely), mert körbe néztem és nem hogy tavalyi modell de még idei sem nagyon akad.(Max Intersportban 1 fajta talán!) Így pont ilyent sehol sem tudok megtapizni csak másikat.
De ha adsz tippet hogy milyen helyen kellene érdeklődnöm akkor azt szívesen fogadom!
A másik hozzászólónak: Az állítható kormány legyen a legkevesebb, ha az nem válik be max ledobjuk, az nem egy ördöngösség rajt.
-
dany27
őstag
Üdv!
Van valakinek tapasztalat az E-bikeos kerékpár rendeléssel kapcsolatban??
Egy ilyen kerót szeretnék rendelni: [link]Hogyan hozza ki futár?? Azt tudom hogy beállítva meg kiszedett pedálokkal illetve kormánnyal. De mibe van becsomagolva hogy ne sérüljön a szállításkor??(leginkább ettől félek)
Amúgy mi a véleményetek erről a bicajról?(pro-kontra)
Előre is köszi!
-
dany27
őstag
jaja, elég szép idők vannak mostanság, én tegnap voltam. Ma is szerettem volna csak határidős leadandómat kell csinálnom(videó vágás).
Ami még szebb elméletileg tavasszal, azaz nem soká beújítok. Elméletileg ballagásra kapnám de szerintem nem fogom tudni azt kivárni. Eddig montival toltam, de most váltok cross-ra. Mivel legtöbbet csak aszfalton megyek! KTM lesz ha minden igaz csak a pontos típus nincs meg (Life Track, Life Motion, Life Sprint, Life Road, Life Cross, mindegyik 2010es!).Jó bicajozást mindenkinek!
-
dany27
őstag
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne hogy mi okozhatja azt hogy nyikorog az első fékem fékezéskor?
A pofák nincsenek elkopva! Am ha hátrafele prögetem meg a kereket akkor hang nélkül megáll....Előre is kössz!
-
dany27
őstag
Hi!
Háth majd kiderül mit mond haver ha tud kedvezményesen szerezni nekem akkor szerintem Motion lesz... Az úgy bejön ahogy van színestől meg mindenestől

Ha nem akkor nem tom mert a Road az jó lenne felszereltségbe meg minden de a színe nem jön be h csak fehérbe van.... Trackre meg igazán rápakolhattak volna egy deore váltót akkor az se lenne rossz talán.
De egy dolog ami nem tetszik az hogy menetközben nem tudok lockoutolni....
Nem fogok megállni és leszállni h lockolhassam.Így később szentem ez lesz az első ami csere lesz egy új teló bele.... Amin van normális lockout.
Javítsatok ki ha nem így van. esetleg az újabbakba már olyan lenne amit lehet menetközbe is.
-
dany27
őstag
-
dany27
őstag
én is úgy gondoltam nah, tudom hogy ilyen árban egy kisebb nevű bicóból lehet h fullosabbat lehetne venni, vagy ugyan ezt a felszereltséget olcsóbban, de nekem nem ez a célom, hanem h kapjak egy jó kecskét, amit aztán ha kell esetleg felöltöztetek jobban. De szerintem nekem bőven elég lesz az is ami rajta van ezek az árú KTMeken!
-
dany27
őstag
Mondjuk azt mindjárt gondoltam h felszereltség alapján nem ér össze hasonlítani más márkákkal de nem tom hogy megéri-e a még +30E a Motion...
-
dany27
őstag
hi
KTM bicokról mi a vélemény??
Szeretnék venni egy cross bicót mivel nem durvulok és hegybe sem nagyon járok vele egy úgy dönöttem hogy a régi MTB-m nyugdíjazom és szeretnék helyette venni egy új gépet. Trekking tulajdonságai nagyon bejönnek csak azért egy kicsit sportossabat szertnék így döntöttem a cross mellet!Life Road illetve Life Tracket néztem de az sem kizárt hogy Life Sprint lesz mert lehet tudok jó áron szerezni egy ismerősön keresztűl. Csak kérdés hogy a sprint megéri e a plusz 30E-t??
Előre is köszi!
-
dany27
őstag
hali
lenne egy kérdésem!
A hétvégén voltunk egy balaton körüli túrán és utolsó nap sikerült betenni egy bakit és a mai napig sem értem!
Nah szval ma reggel indult zánkáról és a cél Balatonberény volt (itt lakunk).
Nah szpen jöttünk Zánkán keresztűl és utánna egy hosszab rész következett ahol nincs település és egy ideig jelezte hogy bringa út merre de aztán eltűnt s végül badacsony helyett Tapolcán kötöttünk ki. Hol rontottuk el?? Én sehol nem láttam táblát ami jelezte volna hogy lekellet volna térni az útról!
(Amúgy erről az egészről megvan a véleményem mivel úgy van kitáblázva hogy sehogy jó néhány helyen úgy kell kórészni hogy hol is kell lefordulni, van mikor ok nélkül átküld a másik oldalra s közben meg ugyan azon megy tovább a bringa út, fel is van festve
)Már voltam régebben is balcsi körül de akkor felmentünk a káli medencébe, s most azt kihagytuk.
UI: Igaz nem volt gond Tapolcán első körforgalom: szigliget s már irányba is voltunk, de az a bosszantó hogy kimaradt Badacsony!

Hol rontottuk el hol kellet volna lefordulni??
Előre is köszi!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- i7-4790K / GTX 1070 8GB / 16GB RAM / 2x SSD Alkatrészként vagy javításra
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Fékhatásra gondolom jobb de nem hiszem h kihasználnám) Jó igaz annak a féknek úgy 35k darabja+ akkor még hozzá a másik agy.... Am boltos csávó azt mondta hogy az Avid ami van a V-fékesen az bőven elég fékerőt biztosít ha csak túrára használom, illetve aszfaltra bőven elég. Én is így gondoltam meg később letudom cserélni tárcsára ha nagyon arra lenne szükségem. Meg még azt is felhozta a 2011-es 300D és a 2010-es 800V-hez hogy hogy a 800V integrált hajtóművel rendelkezik ami jobb mint ami a másikban van.