Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#31181) KaraDani válasza venember83 (#31175) üzenetére


KaraDani
addikt

Kisvárosokban a tömegközlekedés legtöbbször szinte használhatatlan. Kaposváron szinte semmire nem jó, csak aki nagyon a külvárosban lakik annak. Autó azért klasszisokkal drágább mint egy városi közlekedésre alkalmas bicaj. Még jópár éve vett magának pár tízezer forintért, egy használt bicajt, teljesen korrekt női vázas városi bringa (klasszikus osztrák/ német import), csak nem volt tisztességesen karbantartva, így egy éve nincs használva, pedig kenésen kívül meg defektjavításon kívül nem hiszem hogy komoly baja lenne. Hazamegyek húsvétkor meg is nézem, összerakom neki.
Szerintem az ő korosztályuknak (főleg akik falun nőttek/kisvárosban nőttek fel) nem idegen a kerékpárral való közlekedés. Kisgyerekkoromban amikor falun nyaraltam nagyszüleimnél, rendszeresen mentünk el mamámmal együtt bicajjal kirándulni, én bmx-el, ő a klasszikus falubájkal.
Budapest teljesen más kérdés. Itt megértem, hogy nem akarnak/mernek bringával közlekedni az emberek. 5 éve élek itt, de egyre jobban elegem van belőle. :(

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.