Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tendd
tag
Ma vettem egy Media-tech fóliát a notimra, amelynek matt kijelzője van.
Tapasztalatok:
1. Már a kukában van
2. Van egy vastagabb fólia (kb olyan vastag mint egy rajzlap, mivel müanyag, ezért egészen keménynek hat), amelynek mindkét oldalát borítja egy vékonyabb fólia (mint amilyen az új telefonok kijelzőjén szokott lenni). Az egyik vékony fólia sarkában van egy kiálló rész hogy le tudd venni.
Mindent úgy csináltam ahogy a kép mutatta.
Levettem a kiálló résszel rendelkező vékony fóliát, ezáltalt hozzájutottam a ragadós oldalához a vastag fóliának. Ragadt mint az állat. Amint hozzáért a kijelzőhöz , már nem tudtad megmozdítani. Próbáltam úgy rárakni, ahogy húzom le a vékony fóliát már közben ragasztom is fel rá. De úgy nem lehet. Jó nagy felületet le kellett szednem (sajnos pár szösz meg porszem beleragadt) ugyanis k*rva pontosan kell felrakni. Hosszában van max 1mm , szélességében 0,5mm amivel játszhatsz. Azaz egyből be kell lőnöd a pozíciót, különben szedheted le és rakhatod újra (a por meg gyülik rajta). Kb 4. alkalomra sikerült felrakni, hurrá.
Tele volt levegő buborékokkal
. Gondoltam kitolom a szélére és eltünik. A nagyokat sikerült is, de azokat sem nyomtalanul. A több tucat aprót pedig lehetetlen volt eltüntetni. Aztán a végén még szedd le a másik vékony fóliát úgy, hogy alig tudsz hozzáférni, hiszen 1mm hely maradt a fólia és a müanyag keret között.(persze azon az oldalon már nincs kiálló rész)
3. Ha rendelkezel ilyen fólia felrakási tapasztalattal, és első próbálkozásra fel tudod rakni, úgy hogy még levegő sem marad alatta (sztem a kettőt együtt közel lehetetlen
) és olyan kijelzőt szeretnél mintha tükrös lenne akkor TALÁN vedd meg. Máskülönben csak rontasz rajta. Hogy a kinti használatot elösegítené azt erösen kétlem. Olyan tükröződő felületet kaptam mint a gyáriakon.Remélem segítettem annak akit érdekelt a téma.
-
Tendd
tag
Bizonyára vagyunk páran akiket érdekel miként funkcionál használat közben. Aki használja, esetleg látott már ilyet felhelyezve, ossza meg velünk tapasztalatait (előnyét, hátrányát).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Gondoltam kitolom a szélére és eltünik. A nagyokat sikerült is, de azokat sem nyomtalanul. A több tucat aprót pedig lehetetlen volt eltüntetni. Aztán a végén még szedd le a másik vékony fóliát úgy, hogy alig tudsz hozzáférni, hiszen 1mm hely maradt a fólia és a müanyag keret között.(persze azon az oldalon már nincs kiálló rész)
) és olyan kijelzőt szeretnél mintha tükrös lenne akkor TALÁN vedd meg. Máskülönben csak rontasz rajta. Hogy a kinti használatot elösegítené azt erösen kétlem. Olyan tükröződő felületet kaptam mint a gyáriakon.