- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Sikerült megoldani, két éjszakámba telt meg a mai napon is ezzel szoptam. Csak ajánlani tudom a malwarebytes' anti malware nevű progiját illetve a combo fix nevű egyszerű de annál hatékonyabb egy fájlos progit. Nekem ez segített, szerintem akinek gondja van mindenképp próbálja meg ezt a kettőt!
-
BalaNce87
addikt
van egy olyan problémám is, hogy ez a szemét letiltja a vírus és spyware irtóknak a honlapját
Nem tudom mivel van dolgom, de már a tököm tele van vele...
-
BalaNce87
addikt
Kétszer ment, véletlenül
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok nekem egy ilyenem van, szerintem vmi spyware lehet v nem is tudom igazán, de idegesítő egy kicsit, nemtudom miért nagyobbak a betűk meg a keresésénél is keskenyebb a téglalap. Ugyanez amikor googleba keresek, meg a gmail fiókomnál is szarakodik ilyennel, kicsit lejjebb kell görgetnem és csak ott találom a leveleimet, ahelyett hogy egyből alatta lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Windows 11
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS routerek
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest