- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Ugyan, nem azt írtam, hogy aki használja, az gyépés, hanem hogy még azok is tudnák használni, mert annyira funkciószegény
Egyébiránt egy próbb tűzfal, mint pl. a Kerio használata sem bonyolultabb a ZA-énál (hiszen csak föl kell rakni és kész), azzal a különbséggel, hogy míg ZA mellett pár programom nem működött SEMMILYEN beállítással, addig Keriot még ingyenes változatában is rá lehet konfigurálni, ha kell.
Ottoka: a CounterSpyra gondoltam, mint fizetős szoftver. Legalább 2007-ig az lesz a legjobb, ha nem is a leggyorsabb, de a legátfogóbb adatbázissal rendelkező - szerződésük van a microsofttal, ami számunkra ezt garantálja. Higgy nekem, eleget mászkálok én mindenféle csúnya (ne gondoljatok túl rosszra) oldalakon ahhoz, hogy tudjam, mi kell a gépem életben tartásához...
BlackSoul: és hogy jön ide az XP tűzfal?Amúgy azt is lehet jól (legalábbis a ZA free-nél jobban) konfigurálni (persze csak az inkám-ot), csak el van dugva kissé a windózban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest