- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Ugyan, nem azt írtam, hogy aki használja, az gyépés, hanem hogy még azok is tudnák használni, mert annyira funkciószegény
Egyébiránt egy próbb tűzfal, mint pl. a Kerio használata sem bonyolultabb a ZA-énál (hiszen csak föl kell rakni és kész), azzal a különbséggel, hogy míg ZA mellett pár programom nem működött SEMMILYEN beállítással, addig Keriot még ingyenes változatában is rá lehet konfigurálni, ha kell.
Ottoka: a CounterSpyra gondoltam, mint fizetős szoftver. Legalább 2007-ig az lesz a legjobb, ha nem is a leggyorsabb, de a legátfogóbb adatbázissal rendelkező - szerződésük van a microsofttal, ami számunkra ezt garantálja. Higgy nekem, eleget mászkálok én mindenféle csúnya (ne gondoljatok túl rosszra) oldalakon ahhoz, hogy tudjam, mi kell a gépem életben tartásához...
BlackSoul: és hogy jön ide az XP tűzfal?Amúgy azt is lehet jól (legalábbis a ZA free-nél jobban) konfigurálni (persze csak az inkám-ot), csak el van dugva kissé a windózban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest