Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
BlacKSouL #261 üzenetére
Köszi, rendesek vagytok, de most az a problémám támadt, hogy nem bootol sehonnan a gépem, mert miután valami oknál fogva nem indult el csökkentett módban, kikapcxsopltam a gépet, majd később normál módban sem indult el, fogtam, és egy rendszervisszaéllító ghostolt recovery lemezről újra akartam rakni a rendszert. A rendszervisszaállítás során megállt a telepítés(lefagyott), és azóta nem bootol sehonnan. Bekapcsolom és semmi, se kép, se hang! Külső monitorral se! Ja ez egy notebook (volt?)!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest