Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
nickwearby #1170 üzenetére
"..Feltettem az avg anti-spyware-t, az is talált pár dolgot, főleg cookie-kat,
ki is töröltem őket és egy hijacker programot,
azt is azonnal kiszedtem,.."Ez jó, de szinte semmit nem ér, ha a szemét beíródott rendszervisszaállításba, mert azt visszahozza a beépített windows system recovery. Ki kell kapcsolni a rendszervisszaállítást, és azután törölni, mert egyébként maga a windows hozza vissza a kártevőt, mintha mi se történt volna.
Spybot S&D elvileg tud olyat, hogy a böngésző alapbeállításait át lehet állítgatni, és elvileg az eltérítéseket vissza lehet hozni vele. Valahol neten biztos fellelhető hogy mi az alapbeállítás, de ha nem, akkor majd kiszedem magamtól, és leírom.Inkább így csináltam: [link] Ebből a kezdőlap az index variálható, de ha nem az van amit magadnak megadtál, akkor át kell írni a Spybotban ennél a pontnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tenisz topic
- Linux kezdőknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest