- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
nickwearby #1170 üzenetére
"..Feltettem az avg anti-spyware-t, az is talált pár dolgot, főleg cookie-kat,
ki is töröltem őket és egy hijacker programot,
azt is azonnal kiszedtem,.."Ez jó, de szinte semmit nem ér, ha a szemét beíródott rendszervisszaállításba, mert azt visszahozza a beépített windows system recovery. Ki kell kapcsolni a rendszervisszaállítást, és azután törölni, mert egyébként maga a windows hozza vissza a kártevőt, mintha mi se történt volna.
Spybot S&D elvileg tud olyat, hogy a böngésző alapbeállításait át lehet állítgatni, és elvileg az eltérítéseket vissza lehet hozni vele. Valahol neten biztos fellelhető hogy mi az alapbeállítás, de ha nem, akkor majd kiszedem magamtól, és leírom.Inkább így csináltam: [link] Ebből a kezdőlap az index variálható, de ha nem az van amit magadnak megadtál, akkor át kell írni a Spybotban ennél a pontnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest