Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
nickwearby #1170 üzenetére
"..Feltettem az avg anti-spyware-t, az is talált pár dolgot, főleg cookie-kat,
ki is töröltem őket és egy hijacker programot,
azt is azonnal kiszedtem,.."Ez jó, de szinte semmit nem ér, ha a szemét beíródott rendszervisszaállításba, mert azt visszahozza a beépített windows system recovery. Ki kell kapcsolni a rendszervisszaállítást, és azután törölni, mert egyébként maga a windows hozza vissza a kártevőt, mintha mi se történt volna.
Spybot S&D elvileg tud olyat, hogy a böngésző alapbeállításait át lehet állítgatni, és elvileg az eltérítéseket vissza lehet hozni vele. Valahol neten biztos fellelhető hogy mi az alapbeállítás, de ha nem, akkor majd kiszedem magamtól, és leírom.Inkább így csináltam: [link] Ebből a kezdőlap az index variálható, de ha nem az van amit magadnak megadtál, akkor át kell írni a Spybotban ennél a pontnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő