- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimS
senior tag
válasz
CoolMan #2687 üzenetére
Üdv
Kipróbáltam, amit javasoltál, prime95-öt a megadott módon 2 éjjel hagytam benn. Nem volt hibája. De láttam, hogy ez _nem sok_ memóriát emésztett, emiatt hagytam kicsi LinX-et is futni (~ egy délelőtt), az meg tudja tornázni mindet, de ennek sem volt baja.
Szóval ez így passz..p.s.: köszi a kitartást!
SimS
-
SimS
senior tag
válasz
CoolMan #2685 üzenetére
Üdv
Mivel nincs tuning, minden alapon van, emiatt 1333Mhz-en szaladnak.
Próbáltam, hogy nem a default 1.5V-ot kapják, hanem, amennyit a gyártó előír 1.65V-öt, de nem volt változás.
Próbáltam C1E state kikapcsolását is (ezt is javasolták pár helyen), de az sem vezetett sokra.SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
Sok ötletem már nincs, így írok ide egy postot..
Adott az adatlapomon látható konfig. A jelenség az (már lassan 1 éve), hogy időnként kékhalálozik. Ez úgy néz ki, hogy van, amikor napjában többször is, ill. van, hogy hónapokig semmi.Hardverhiba az oka, ez a látszik szerintem ezen a képen jól ([link]), csak nem tudom mi. Ellenőrizettem már a vinyókat - az egyiken van két szektor ami nem jó -, de ha lekötöm a rendszerlemez kivételével őket, akkor is csinálja. Végignéztem a memóriát (Memtest86-al) egyik éjjel, nem talált semmit. A VGA-t is nyúztam már ilyen-olyan tesztekkel (+ játszom is) [no nem furmarkkal!].. látszólag, önállóan minden rendben van, de együtt mégse.. Nincs overclock semmin!
Gondoltam, hogy a lap-nak lehet valami vezérlése döglött, de akkor miért véletlenszerűen jön elő? Illetve maradt még a táp..
Az alkatrészek most lesznek 2,5 évesek, driverekből általában újakat használok - a fenti időszak alatt sajnos nem volt figyelemre méltó változás ezek miatt sem
Még a rendszert is újraraktam egyszer, mert hááátha..
Esetleg ötlet?
Köszi,
SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
Nem tudom pontosan, hogy ez megfelelő-e, de az Eseménynapló / Rendszer / Információk közt találtam meg:
Esemény típusa: Információ
Esemény forrása: Save Dump
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 1001
Dátum: 2008.07.05.
Idő: 12:37:54
Felhasználó: -
Számítógép: -
Leírás:
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x100000d1 (0x00000008, 0x00000002, 0x00000000, 0xb60626f7). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini070508-01.dmp.Hozzá a kerettörténet:
SP3-as WinXP letöltés közben. Torrent volt ami épp futott (nem, nem illegális mielőtt belekötnétek, Warcraftmovies-ról jött le éppen...) a program pedig Bitcomet, bár előferdül ugyanez az eset uTorrenttel is
Kékhalál ha magára hagyom a gépet.
Az érdekessége, hogy szökőévben egyszer csinálta míg kábelneten és routeren keresztül kaptam a netet, most pedig modemből (adsl) jön és 1-2 naponta megcsinálja - bár lehet semmilyen összefüggés nincsMondjátok meg légyszi, ha lehet akkor mit lehet tenni, hogy nyugodtan ébren hagyhassam a gépem éjjelre, hogy tuti lejöjjön reggelre amit szeretnék.
SimS
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest