- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
hegegabi80 #4076 üzenetére
Az első amit írtál az tűnik nekem a legegyszerűbbnek/legjobbnak számomra. Akkor az úgy működik, mint egy pendrive kb? Összekötöm a számítógéppel, és majd kiadja a sajátgép menüben? Nem vészes az ára.
Igazából csak régi családi képeket, videókat akarok majd lementeni a merevlemezről.
Még egy utolsó kérdés: Annakidején tesóm felhasználója jelszóval védett volt, egy tippje van csak rá, hogy mi lehetett. Kérni fog jelszót ha ezen eszköz segítségével kötöm össze a gépemmel?
köszönöm
-
rwin5
őstag
válasz
quailstorm #4073 üzenetére
Ez egy régebbi, nem olyan mint a mostaniak. Én már ebből a számteches gyakoriságból ki is estem, tehát nem is értek hozzá, de anno mikor próbáltam akkor sem sikerült.
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Tesóm gépe ~nagyjából 5-6 éve kékhalált kapott, akkor kimentettem a gépből a merevlemezt (mert amúgyis már egy hulladék volt az egész konfiguráció)
Olyan kérdésem volna (bár gondolom lehet ehhez kellene nektek egy pontos hibakód, de hátha) hogy az adatokat valamilyen módon akár külön cégnek fizetve ezért, le lehetne-e menteni valamilyen úton módon? Persze csak ésszerű pénzráfordítás árán.. max 10-20e ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest