- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_boy
tag
Sziasztok!
Mostanában rendszerességgel BSOD képernyőket kapok.
2 esetben szokott jelentkezni:
1.) Tesztprogramok indításakor (Everest, Speedfan,CPU-Z, 3DMark)
2.) Boot-kor2.) Sokszor csak másodjára vagy harmadjára indul el a rendszer. Extrém esetekben kiírja, hogy "A Disk Read Error Occured", " The file is possibly corrupt." "The file header checksum does not match the computed checksum.", "BootMGR is missing" s egyéb finomságok. Ilyenkor nagy nehez tudom csak elindítani újból a rendszert.
Először a hdd-re gyanakodtam, de azt az 1 bad sectort leszámítva nincs semmi baja. A kondíció 99%, a teljesítmény 100%-os.
Memtestet még nem futtattam, azt hagynám a végére.
Szerencsére játék, böngészés, napi használat közben talán nem is kaptam BSOD-t, nem emlékszem annyi volt.
BlueScreen view szerint ezekkel szokott gond lenni:
-ntoskrln.exe
-nvlddmkm.sys
-halmacpi.dll
De nagyrészt az ntoskrln.exe okozza a problémákat.A rendszer egy friss 7-es Professional. Az előző jól műkődő rendszeremet is (ue.) a kékhalálok miatt töröltem le.
Mi lehet a probléma forrása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest